Gradina

#aranjamente florale #dovleci #flori #halloween #flori Halloween #ciulini

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Aranjamente pentru Halloween care iti dau fiori: dovleci, paianjeni si simboluri

Desi Halloween este o sarbatoare traditionala a americanilor, este o ocazie perfecta sa te costumezi si sa te distrezi la o petrecere inspaimantatoare, organizata de tine, de companie sau intr-un club.

Costumatia de Halloween si realizarea unui decor infiorator nu sunt o misiune usoara, insa cu putina imaginatie si ajutor din partea unor specialisti, poti fi o aparitie … de speriat intr-un decor cutremurator.

Designerii Floria.ro creeaza in fiecare an o colectie de aranjamente de Halloween, care completeaza costumatiile, care se incadreaza ideal in decorul cu monstri si vrajitoare, sau care pot fi o surpriza misterioasa pentru o persoana draga.

Cosulete cu dovleci, buchete speciale de Halloween, aranjamente florale in dovleci si flori napadite de paianjeni decorativi aduc spiritul acestei sarbatori la petreceri si in costumatia ta.

Iata 3 sfaturi de care sa tii cont cand alegi aranjamente cu flori de Halloween pentru un decor terifiant sau costumatie de efect:

1. Nu te speria!

Este adevarat ca buchetele pot fi destul de infricosatoare, insa nu e cazul sa te sperii si tu de ele. Pastreaza in secret faptul ca paianjenii sunt decorativi, accentele de rosu nu sunt chiar sange, iar florile negre nu au fost blestemate de o vrajitoare rea. Toate sunt efecte realizate manual de designeri inspirati.

2. Exagereaza!

Halloween-ul nu este despre liniste si confort, ci despre groaza, trezirea vrajitoarelor si vampirilor, despre mumii si scheleti si costume indraznete de mirese moarte sau ghicitoare in glob de cristal. Deci indrazneste sa alegi flori infioratoare pentru tine, decor sau persoanele pe care vrei sa le …sperii.

3. Dovleci, ciulini si … dantela neagra

Simbolul cel mai reprezentativ al acestei sarbatori sunt dovlecii sculptati care prind viata o data cu luminitele asezate in interiorul lor. Ciulinii, dantela neagra si invelisurile negre nu trebuie sa lipseasca din aranjamentele de Halloween.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea