Gradina

#cale #irisi #Amarilis #flori Revelion

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Cum sa daruiesti flori la final de an, pentru un efect spectaculos

31 decembrie marcheaza finalul anului si o ocazie ideala pentru a le transmite celor dragi recunostinta pentru ca au fost alaturi de tine in ultimul an. Indiferent unde vei petrece ultima zi din an, poti gasi solutii pentru a oferi un buchet de flori splendid mamei, iubitei, prietenelor apropiate sau rudelor de care te desparte distanta, dar la care te gandesti adesea cu nostalgie.

Poti comanda buchete de flori online sau le poti oferi personal. Ambele variante vor avea un efect memorabil, dar diferit.

Daca alegi sa oferi florile personal, poti vedea instantaneu reactia celei care le primeste, impartasindu-I bucuria si vazand direct efectul buchetului, insa surpriza

Daca trimiti florile prin curieri, acestia vor oferi florile din mana, asa cum ai face-o si tu. Se creeaza insa efectul de surpriza, prin faptul ca persoana este anuntata ca a primit ceva, fara sa-I se spuna ce si de la cine, care se prelungeste pana in momentul in care se citeste mesajul de felicitare, evident, daca nu trimiti buchetul anonim.

Iata ce flori sa oferi la final de an

Buchete de Amarilis

Amarilis sau Crinul rosu este o floare cu o forma spectaculoasa, fara miros, care isi mentine frumusetea si prospetimea pana la doua saptamani datorita modului progresiv de deschidere a cupelor. Cu un colorit puternic de rosu aprins, Amarilis este floarea care atrage atentia, surprinde si inveseleste persoanele carora le este adresata.  

Buchetele de Amarilis simbolizeaza frumusete si determinare si sunt ideale pentru a fi oferite la final de an, pentru a arata importanta persoanei carora sunt adresate in viata ta.

 

Buchete de Irisi

Irisii au fost numiti dupa divinitatea greaca Iris, mesagerul zeilor si personificarea curcubeului, cea care tinea legatura intre cer si pamant. In Evul Mediu, francezii sunt fascinati de eleganta florii de Iris si aceasta devine simbolul national al Frantei.

Datorita delicatetii petalelor si culorilor deosebite,  irisii simbolizeaza credinta, inocenta si admiratie, fiind perfecti pentru a fi daruiti unei persoane apropiate, unei persoane pe care o admiri sau iubesti.

Buchete de Cale

Cu o textura matasoasa si moale, calele sunt capabile sa schimbe complet decorul din care fac parte sau sa scoata din anonimat orice tinuta, oricat de banala. Farmecul lor este dat de simplitatea si finetea deosebita. Numele provine din termenul grecesc Calla, care inseamna frumusete magnifica.
Buchetele de cale sunt sofisticate, misterioase si senzuale, ideale pentru a fi oferite unor femei frumoase si seducatoare pentru a-i atrage atentia si pentru a-i transmite aprecierea.
 

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea