Gradina

#orhidee #flori #crini #buchete flori #irisi #flori Sf Alexandru

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori trimitem de Sfantul Alexandru

Pe 30 august este Sfantul Alexandru, ziua in care te invitam sa trimiti flori pentru Alexandrele din viata ta. Cum Alexandra este un nume care s-a bucurat si inca se bucura de o popularitate ridicata in Romania, sansele sa ai prietene care sarbatoresc onomastica pe 30 august sunt foarte mari.

Daca luam in considerare semnificatia numelui, doamnele si domnisoarele care poarta numele Alexandra sunt persoane calde, iubitoare si grijulii. Numele inseamna aparator, cel care apara.

Pentru cele care poarta acest nume, iti recomandam o serie de buchete bogate cromatic, delicate, dar care emana o energie pozitiva si un optimism specific Alexandrelor si femeilor cu nume inrudite.

Flori pentru Alexandra, din colectia speciala Floria.ro:

Buchet "Pentru tine": o combinatie vesela de irisi, orhidee si trandafiri, care surprinde placut si potrivit oricarei varste.


 
Buchet "Eleganta si Stil": o alaturare impresionanta de crini cu trandafiri albastri, care transmite creativitate si grija la detaliu. Este un buchet neobisnuit, ideal pentru  o doamna numita Alexandra, cu o personalitate deschisa si optimista.



Buchetul "Forever Yours": daca iubita, prietena sau sotia se numeste Alexandra, surprinde-o cu un buchet elegant care explodeaza de culoare, o declaratie de dragoste multicolora care va emotiona si va bucura destinatara.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea