Gradina

#frezii #martisor #lalele #1 martie #irisi #flori 1 Martie

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: 1 Martie – intre cliseu si bucurie

1 Martie este inca una dintre sarbatorile de primavara in care femeile se asteapta sa primeasca un cadou special de la barbatii din viata lor. Oricat de speciale li se par insa barbatilor martisoarele gasite din pietele asaltate de alb si rosu sau zambilele albastre puternic mirositoare, femeile dau un sens diferit cuvantului “special” si nu sunt de aceeasi parere.
 

Martisorul a devenit un cliseu, care. din pacate, nu mai bucura persoana caruia ii este oferit si care, de cele mai multe ori, devine subiect de comentarii si critica.

1 Martie nu poate fi insa ignorat de cei care doresc sa ofere un semn vestitor al primaverii, astfel ca, pentru a trata cu eleganta aceasta sarbatoare, ar putea sa ofere un buchet de flori naturale, care sa atraga privirile si bucuria celor care il primesc.

In aceasta perioada este o explozie de flori, de toate soiurile si miresmele, iar barbatii trebuie sa inteleaga ca, la fel ca in cazul trandafirilor oferiti excesiv cu ocazia sarbatorilor romantice, florile de primavara nu incep si se termina cu ghioceii si zambilele mov, iar cliseele nu mai sunt pe placul nimanui.

Iata trei buchete de flori care nu sunt un cliseu si care vor aduce bucurie veritabila celor carora le sunt oferite.

Buchet din lalele multicolore

O explozie de buna dispozitie si energie, cu 29 de lalele multicolore si verdeata decorativa.

Buchet din flori de primavara foarte colorat, Vestitorii Primaverii

Este un buchet parfumat de lalele, irisi si frezii ce aduc zile vesele, pline de optimism si prosperitate celei care il primeste. Buchetul contine 9 lalele multicolore, 15 frezii multicolore si 13 irisi mov.

Inceput de primavara in alb si rosu

Ideal pentru o femeie care isi doreste sa respecte traditia martisorului si care va fi surprinsa cu un buchet in alb-rosu. Buchetul va fi o declaratie de apreciere a traditiei, dar cu o interpretare moderna si… proaspata.

Mai multe buchete ideale pentru 1 Martie puteti gasi aici.

Andreea Uceanu

Director Imagine si Design

Floria.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Andreea Uceanu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea