Gradina

#prezentare #gradini publice #gradini private #arhitect peisagist #Alexandru Gheorghe

Expertul Acasa.ro, arhitect peisagist Alexandru Gheorghe

Expertul Acasa.ro, arhitect peisagist Alexandru Gheorghe

Sa fii arhitect peisagist in Romania se rezuma in cele mai multe cazuri la o mica parte a acestei meserii, si anume designul de gradini publice si private. Pentru mine designul si proiectarea gradinilor private a devenit cel mai important aspect al practicarii profesiei. In primul rand, pentru ca exista un interes tot mai mare pentru acest domeniu si apoi pentru faptul ca multi au inteles importanta gradinii ca o parte a spatiului de locuire.

Interesul pentru designul gradinilor a pornit o data cu studierea acestui domeniu, iar in fiecare an si cu fiecare gradina apar noi motive de a fi pasionat si implicat in acest proces de creatie, in primul rand datorita oamenilor, datorita beneficiarilor.

Ma bucur sa pot spune ca sunt si eu parte din renasterea acestui domeniu in Romania si ca in viitor va capata o mare importanta in viata noastra de zi cu zi.

Sunt arhitect peisagist Alexandru Gheorghe si voi incerca sa raspund intrebarilor dumneavoastra pe orice subiect in spectrul arhitectura peisagera, spatii verzi publice si private.

Va astept cu intrebari oricand doriti, sa descoperim impreuna gradina de vis.

Date de contact: 

Arhitect Peisagist Alexandru Gheorghe

Tel. 0723026284

www.arhitectpeisagist.blogspot.com

www.amenjarigradini.blogspot.com

Articole scrise de Alexandru Gheorghe

  •  
  •  
Arhitect Alexandru Gheorghe