Poze glandele suprarenale

Iata cele mai relevante poze despre glandele suprarenale de pe acasa.ro

Cele mai citite despre glandele suprarenale

Par gras, cum se intretine?

Ai parul gras? Fara panica, nu este o calamitate. In ziua de azi, gasesti tot ce ai nevoie pentru a avea grija de el. Este suficient sa folosesti un produs bun si sa-l aplici corect. Urmati-ne sfaturile pentru a reda o alura deosebita parului vostru, care emana sanatate. Care sunt caracteristicile p

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

10 mituri despre ingrijirea parului

Cat de des trebuie sa-ti speli parul, de cate ori sa-l periezi sau cand este bine sa-l tunzi , balsamul ingrasa sau nu parul, sunt intrebari care intereseaza in special femeile.

Cele mai noi despre glandele suprarenale

Ce trebuie sa stii despre dermatita seboreica?

Dermatita reprezinta inflamarea stratului superficial al pielii și se manifesta prin mancarime (prurit), inrosire, edem (inflamare), vezicule, cruste. Dermatita face referire la mai multe boli ale pielii, este un termen generic dat pentru eruptiile cutanate (la nivelul pielii). Exista mai multe feluri de dermatita, iar una dintre ele este dermatita seboreica.

Top 5 enzime digestive care usureaza digestia si tranzitul intestinal dupa mesele copioase de Sarbatori

Mesele bogate de Sarbatori si atmosfera voioasa parca ne duc intr-o alta lume, astfel ca uitam de griji, stres si, in unele cazuri, de micile „reguli de alimentatie”. Astfel, ajungem sa consumam excesiv anumite alimente care ingreuneaza intregul proces digestiv, ducand la un disconfort abdominal neplacut, care ne poate strica energia si buna dispozitie. Poti avea grija ca astfel de evenimente sa nu te afecteze prin consumul de suplimente care iti asigura aportul a 5 enzime digestive de top, pentru o sanatate digestiva optima!

Ce trebuie sa stii despre hipertensiunea arteriala

Tensiunea arteriala sa masoara in milimetri coloana de mercur (mm Hg) si este compusa din doua valori ale presiunii sangelui la nivelul arterelor: prima este sistolica, iar cea de-a doua diastolica. De regula, diagnosticul de hipertensiune arteriala se stabileste atunci cand media valorilor inregistrate de tensiometru in cazul a cel putin doua vizite medicale separate este de 130/80 mm Hg sau mai mare. Daca tensiunea arteriala depaseste 180/120 mm Hg, se constata aparitia unei crize hipertensive care necesita ajutor medical de urgenta.