Cele mai citite despre ganache

Cofetarii in Bucuresti

Ai chef de o prajitura dulce dulce, cu multa ciocolata sau arome ademenitoare de fructe, caramel sau ness? Se apropie un eveniment important in familia ta si vrei sa iti impresionezi invitatii cu un desert delicios de care sa isi aminteasca peste ani? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cofetaria

Ciocolata, un afrodiziac rafinat

Nu-i asa ca ti-ai dori sa traiesti intr-o lume facuta din ciocolata? Bine, hai sa nu exagerez, dar macar arborii sa aiba cate o frunza cu adaugiri de cacao sau aroma de caramel si tot ar fi demential.

Transforma cozonacul ramas de la Craciun in tort pentru Revelion

Ti-a ramas cozonac de la Craciun si nu stii ce sa faci cu el? Ransforma-l in tort pentru Revelion. Cozonacul este un bun inlocuitor al traditionalului blat pentru torturi. Iata o reteta usoara, pe care o poti prepara in cateva minute.

Cele mai noi despre ganache

Nu arunca cozonacul ramas de la Craciun. Il poti transforma intr-un tort delicios pentru Revelion. Iata cum!

Oricui i se poate intampla ca dupa Craciun sa mai ramana cu cozonac prin casa. Nu trebuie aruncat, ci transformat! Din cozonacul ramas de la Craciun poti face un tort delicios pentru Revelion.

6 idei de decorare a traditionalelor cake pops pentru Craciun

Aromele Craciunului sunt incofundabile, mai ales atunci cand vine vorba de dulciurile pe care toata lumea le devoreaza in aceasta perioada. Cei mai fericiti in aceasta privinta si cei mai rasfatati raman totusi copiii. Traditionalele cake pops pot fi cea mai buna varianta pentru a-i indulci pe cei mai mici invitati. Faimoasele bomboane pe bat iubite de toata lumea pot fi preparate cu usurinta acasa, cu ingrediente naturale, cu zahar mai putin – daca cei mici au anumite restrictii, si mai ales pot fi decorate dupa bunul plac. Cake popsurile sunt delicioase si de efect, dar si practice mai ales daca organizezi o petrecere, pentru ca pot fi usor mancate de catre cei mici, care intre timp mai au si alte preocupari, cum ar fi sa se joace, sa danseze sau sa desfaca cadourile primite de la Mos Craciun.

Ciocolata din boabe roz de cacao, cadoul ideal pentru orice ocazie

Al patrulea tip de ciocolata, descoperit de maestri ciocolatieri de la Callebaut, ciocolata roz, denumita Ruby, este acum si in Romania. Desertul, din boabe de cacao care pastreaza o nuanta speciala roz si o aroma fructata, incanta simturile devenind desertul preferat al generatiei Millenials. Combinatii artizanale, din ciocolata roz si arome exotice, cu fructe de padure si fistic, sunt ideale pentru a fi facute cadou cu orice ocazie.