Cele mai citite despre gabriel sandu

Tehnica naturista in premiera

Multe boli apar ca urmare a modului in care traim. Consumul de dulciuri, mezeluri, fructe si legume modificate genetic, mancarea prajita, stresul duc la uzura precoce a celulei. Asociate cu o viata

Descopera horoscopul tau personal

Daca ti-ai dorit sa intelegi de ce ai avut parte de anumite experiente, de ce anumiti oameni au aparut in viata ta, cum sa rezolvi unele situatii legate de diverse arii existentiale (dragoste, cariera, sanatate, bani etc), poti gasi un raspuns in horoscopul personal.

Nodul la san, cancer?

La nivelul sanului pot aparea tot felul de noduli. Unii care se pot dezvolta, altii care nu se modifica. Unii maligni, altii benigni. Insa in majoritatea cazurilor nodulii la san sunt benigni, adica

Cele mai noi despre gabriel sandu

Spitalele de pediatrie sunt pline! Peste 400 de copii, la camera de garda, zilnic! Medicii trag un semnal de alarma

Virozele specifice sezonului fac tot mai multe victime in randul copiilor. Doar in Capitala, la Spitalul Grigore Alexandrescu, se prezinta zilnic aproximativ 400 de pacienti. Numarul acestora este in crestere si la Spitalul Marie Curie.

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Traditii, obiceiuri si superstitii de catre trebuie sa tii cont astazi

Pe 8 noiembrie romanii ii praznuiesc pe Sfintii Mihail si Gavriil. Arhanghelul Mihail este cunoscut ca si conducatorul ostilor ceresti de ingeri. In schimb, Arhanghelul Gavriil este vestitorul Fecioarei Maria, care anunta nasterea lui Iisus.

Premiere cinematografice noiembrie 2022. Filme pe care sa nu le ratezi luna aceasta

Luna noiembrie vine cu o serie de filme asteptate cu sufletul la gura de cinefili. Probabil unul dintre cele mai asteptate filme ale lunii este Pantera Neagra. Insa, cinefilii au o multime de alte optiuni din care sa aleaga, in cinematofrafe ruland filme pentru toate varstele si gursturile. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea: