Cele mai citite despre furt librarii

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cele mai frumoase romane de dragoste

Dragostea atinge cote maxime de Sfantul Valentin.

Oua de Paste cu modele personalizate

Transforma vopsirea oualor de Paste intr-un moment amuzant si antrenant. Oua cu sclipici, cerate, pastelate, marmorate…adorate de intreaga familie.

Cele mai noi despre furt librarii

„Carol al II-lea - Intre datorie si pasiune. Insemnari zilnice (1904-1951)”, un pretios izvor istoric privind viata celui mai controversat reprezentant al monarhiei romane

Colectia cuprinde sase volume, atent ingrijite de Marcel-Dumitru Ciuca si Narcis Dorin Ion. Primul volum din serie - Carol al II-lea - Intre datorie si pasiune. Insemnari zilnice (1904-1939) are 712 pagini, care includ si o coala foto de 8 pagini, si apare in decursul lunii ianuarie.

Autorul roman George Colang lanseaza la Targul de carte Gaudeamus doua volume de exceptie

In luna decembrie, Editura CUANTIC lanseaza 2 carti scrise de filosoful si profesorul George Colang: "Cand este o femeie frumoasa?" si "Cand iubim cu adevarat? Minciuni, sageti, apori. "

Ioana Nastase, prima aparitie dupa ce a fost acuzata ca i-a furat doua milioane de euro lui Ilie Nastase

In urma cu doar cateva zile, intreaga presa din Romania a notat ca Ioana si Ilie Nastase s-au certat din nou si s-au despartit, iar la mijloc ar fi vorba despre un furt de doua milioane de euro!