Frumusete & Ingrijire

# iWhite # efect de infrumusetare #Remescar #infrumusetare

WOW! Iti doresti un efect instant de infrumusetare? Descopera iWhite si Remescar

Esti mereu pe fuga, iar dimineata nu stii cum sa te aranjezi mai repede?

Vrei ca prin minune dintii tai sa capete un alb stralucitor si sa-ti dispara cercanele din jurul ochilor? Poti apela cu incredere la produsele revolutionare iWhite si Remescar.

iWhite, solutii profesionale de albire a dintilor

Stiati ca 70% dintre persoanele care au participat in cadrul unui interviu de angajare, au declarat ca se simt "mai profesionisti" dupa ce si-au albit dintii? in plus, 99.7% dintre acestia considera ca "un zambet frumos este esential pentru a face o buna prima impresie".

iWhite ofera o gama revolutionara de produse pentru albirea profesionala a dintilor, foarte usor de folosit chiar la tine acasa, cu studii clinice care atesta 100% siguranta si eficienta.

iWhite pentru pete inchise la culoare este conceput special pentru preventia si eliminarea petelor cauzate de cafea, ceai, tutun si vin rosu.

iWhite Instant2 se bazeaza pe o tehnologie tripla de albire a dintilor, unica ce albeste dintii instant cu pana la 8 nuante, intareste structura dintilor si reface smaltul. iWhite Instant este un tratament pentru albirea dintilor ce contine 10 plasturi flexibili si usori care se muleaza perfect pe orice dantura. iWhite Interdental Whitener este un instrument de albire inovativ care contine ingrediente active pentru albirea dintilor. iWhite Instant Pasta de dinti pentru albire ataca petele de suprafata si din profunzimea dintilor, daca este folosita zilnic. Apa de gura iWhite Instant are un efect de albire instant, indeparteaza si previne placa bacteriana si fortifica dintii. iWhite Tooth Polisher ajuta la indepartarea placii dentare si a petelor. Pasta de dinti iWhite Gum Care albeste in mod natural, reface smaltul si protejeaza gingiile datorita modului de actiune triplu.

Aflati mai multe informatii pe: //www.iwhiteinstant.com/ro/descopera-gama-de-produse-iwhite si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/iwhiteromania/.

Ce este si cum ajuta Remescar? Remescar este o gama de dispozitive medicale si produse cosmetice conceputa pentru a remedia aspectul pielii in diferite momente (talpa gastei, pungi sub ochi si cearcane, varice superficiale.) Remescar Riduri Talpa Gastei este o crema eficienta cu efect instant care printr-o singura aplicare pe zi ajuta la reducerea si diminuarea aspectului ridurilor talpa gastei. "Efectele produsului Remescar Riduri Talpa Gastei sunt spectaculoase, il consideram un must-have si aliatul perfect inaintea unei ocazii speciale sau oricand simti nevoia unui refresh", a declarat Ana-Maria Nilca, Brand Manager Remescar si iWhite.

Remescar Cearcane & Pungi sub ochi este o crema cu efect instant care ajuta la diminuarea cearcanelor, doar cu o aplicare pe zi. Aceasta estompeaza aspectul neplacut al cearcanelor si al pungilor de sub ochi in doar cateva minute. Este un produs eficient de la prima aplicare, demonstrat clinic.

Remescar Varice Superficiale este un dispozitiv medical sub forma de crema, cu rezultate dovedite clinic, de vindecare si prevenire a aparitie venelor "in panza de paianjen". Acesta actioneaza prin formarea unei bariere la suprafata si in jurul zonei afectate, care protejeaza pielea de radicalii liberi si accelereaza procesul de vindecare. in plus, intareste vasele de sange, prevenind formarea de noi vene in "panza de paianjen" si hidrateaza pielea, oferind un aspect catifelat, cu mai putine imperfectiuni.

Aflati mai multe informatii pe: www.remescar.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/remescarsensiblu/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare