Frumusete & Ingrijire

#farmacie #farmacie online #webfarm #produse vichy

(P) Webfarm, farmacia ta online

Gasirea medicamentelor si produselor farmaceutice de care ai nevoie este uneori o sarcina foarte dificila. te ajuta sa economisesti timp prin sistemul de cumparare online. Produsele achizitionate iti vor fi aduse acasa.
 

Webfarm , farmacia ta online


Webfarm.ro este un site de comert online care apartine farmaciilor Elixir si Omnia. Prin intermediul site-ului, cele doua farmacii isi extind serviciile de calitate si facilitatea accesului clientilor la medicamente prin livrarea la domiciliu.

Pe cu titlul de OTC-uri. Orice comanda solicitata ajunge intr-o prima faza la un farmacist, dupa care pachetul este livrat la domiciliu de catre un sofer angajat al firmei.

In farmacia online Webfarm.ro gasesti o gama diversificata de produse, de la cele naturiste si de slabit pana la antiinflamatoare sau medicamente pentru gripa si raceala.

Foloseste optiunea Cumpara dupa afectiuni pentru a gasi mai usor produsul de care ai nevoie. Alege din lista alfabetica litera corespunzatoare denumirii acelei afectiuni si ti se va afisa o lista cu medicamentele si produsele indicate in acel caz. De exemplu, pentru afectiuni musculare ti se recomanda unguente, geluri si vitamine.

Daca stii producatorul, foloseste optiunea Cauta dupa producator si alege din lista alfabetica.
 

Cum cumperi pe Webfarm.ro


Pentru a achizitiona produsele Webfarm, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli. Cauta in coloana din stanga unde exista toate categoriile de produse. Selecteaza produsul dorit prin apasarea butonului "Cumpara Acum". Produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi. Acesta este vizibil in partea dreapta, jos sau in partea de sus, zona centrala si tot aici poti vedea valoarea comenzii.

Finalizeaza comanda prin apasarea butonului "Finalizare Comanda" si vei fi directionat spre pagina cosului tau de cumparaturi. Vezi din nou lista, actualizeaza cantitatea daca este nevoie sau renunta la un produs, apoi completeaza datele personale pentru facturare. Webfarm iti ofera libertatea de a cumpara atat ca vizitator, cat si ca utilizator posesor al unui cont pe site.

Daca iti faci cont, beneficiezi de o plata mai rapida, deoarece informatiile personale se completeaza automat. Apoi, ai acces usor la comenzi, cu istoria si statusul acestora. In acest fel, Webmail iti creeaza o mica pagina personala in cadrul farmaciei online.

Toate produsele au TVA inclus. Produsele comparate sunt puse intr-un ambalaj discret si livrate prin GLS curier. Comenzile mai mari de 300 lei beneficiaza de transport gratuit .
 

Cosmetice Vichy de la Webfarm


Foloseste unele dintre cele mai bune cosmetice pentru corpul tau alegand gama Vichy. Webfarm iti pune la dispozitie produse pentru ingrijire completa: balsam pentru piele sensibila , crema hidratanta , tratament impotriva caderii parului, spuma de curatare a fetei etc.

Daca vrei sa faci un cadou cuiva drag, alege un pachet promotional Vichy de la Webfarm. Un pachet Vichy LiftActiv CxP contine o crema si un contur ochi pentru piele sensibil uscata, la 116 lei.

Sursa foto: Webfarm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare