Frumusete & Ingrijire

#apa micelara # hidratare piele

Vrei hidratare eficienta a pielii? Este bine sa folosesti produse organice

Hidratarea pielii este un pas necesar in pastrarea frumusetii indiferent de varsta. In fiecare zi, pielea, indiferent de tipul ei, este supusa atacurilor care perturba mecanismul natural de hidratare. Ofera-i putin rasfat natural!

Cu o traditie de peste 40 de ani, PHYT’S a creat produse organice si naturale, o garantie a eficientei hidratarii zilnice a pielii. ingrijirea organica nu inseamna doar frumusete, ci si sanatate, PHYT’S fiind initiatorul folosirii acidului hialuronic de origine naturala in formula produselor sale.

Acidul hialuronic de origine vegetala este un ingredient activ, unic pentru hidratare, obtinut prin fermentatia graului si a porumbului. Acesta este prezent in mod natural in tesuturi si contribuie la hidratare prin absorbtia si retentia apei, avand functia unui “burete organic”.

Bazandu-se pe acid hialuronic dar si pe alte ingrediente active eficiente (extract de Aloe vera, ulei virgin de alune, ulei de jojoba si macadamia etc), gama AQUA PHYT’S are toate beneficiile unui tratament facial cu ingrediente 100% naturale, certificate BIO:

Apa micelara hidratanta: indeparteaza delicat machiajul, curata, hidrateaza si tonifica pielea intr-o singura actiune.

Elixir hidratant: asigura confort chiar si celui mai fragil si deshidratat ten, lasandu-l moale si catifelat.

Fluid hidratant pentru ten normal si mixt: cu o textura usoara si cu un parfum delicat, acesta reimprospateaza pielea si nu lasa pelicula uleioasa.

Crema hidratanta pentru piele uscata: are o textura cremoasa, special adaptata pentru hidratarea de zi cu zi a pielii uscate, oferind o senzatie imediata de confort si suplete.

Crema ultra-hidratanta pentru piele foarte uscata: textura cremoasa, bogat hidratanta, hraneste intensiv pielea foarte uscata si fortifica bariera protectoare naturala a pielii.

Masca gel hidratanta: ofera hidratare de lunga durata tuturor tipurilor de ten, echilibreaza rezervele de apa ale pielii si lasa pielea catifelata si supla.

Disponibile si in fiole de unica folosinta pentru uz profesional, produsele AQUA PHYT’S garanteaza igiena si puritate maxima pentru piele. In plus, ele nu contin parabeni, phenoxietanol sau conservanti sintetici.

Detalii despre produsele AQUA PHYT’S gasiti phytsprofesional.com si phytsromania.ro.

Ta asteptam si pe facebook.com/PhytsRomania.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare