Frumusete & Ingrijire

#piele hidratata #ingrijire piele

Visul oricarei femei: sa aiba o piele hidratata, bine ingrijita si frumoasa

Ingrijirea si hidratarea sunt pasii primordiali pentru ca pielea sa fie sanatoasa, iar stralucirea ei sa dea stare de bine si frumusete....

 

Specialistii TIS Farmaceutic au reusit, prin alaturarea specificului farmaciei traditionale romanesti cu inovatia galenicii moderne, sa creeze linii de produse dermocosmetice cu efect vizibil, texturi fine si proprietati benefice.

Manufacturate cu cea mai mare atentie, in serii mici, produsele dermocosmetice marca TIS Farmaceutic imbina armonios expertiza stiintifica si atingerea delicata a naturii.

Incepand cu luna aceasta, veti gasi pe rafturi gama Q4U HIDRATIS – creme adaptate persoanelor incepand cu varsta de 25 de ani, acum intr-un ambalaj nou.

Cu texturi fine si matasoase, produsele din gama HIDRATIS sunt destinate tuturor tipurilor de ten si in special celor sensibile, cu tendinta de deshidratare. Cremele HIDRATIS au la baza extracte naturale din plante, acid hialuronic, aloe vera si vitamine cu efect prelungit de hidratare, care confera pielii un plus de suplete si confort.

Gama HIDRATIS contine:

Crema hidratanta cu Aloe vera si acid hialuronic (hidrateaza in profunzime si tonifiaza – 24h). Efectul hidratant se bazeaza pe asocierea acidului hialuronic cu extracte naturale (Aloe vera, vita de vie, iedera, musetel, licviritie, catina, germeni de grau, galbenele). Crema actioneaza in profunzimea epidermei si este recomandata pentru intretinerea tonusului si pastrarea nivelului optim de hidratare a pielii pe durata intregii zile. Dupa utilizare, tenul devine mai catifelat. Crema adaptata pentru orice tip de ten.

Crema hidratanta lejera (catifeleaza si hidrateaza, textura lejera). Datorita formulei cu extracte naturale (musetel, iedera, catina, vita de vie, morcov), vitamine si acid hialuronic, crema hidrateaza si hraneste tenul, iar excipientii naturali (colesterol, squalan) ii confera proprietati emoliente. Textura lejera permite o aplicare usoara, astfel incat produsul poate fi folosit pentru orice tip de ten, atat dimineata, cat si seara.

Crema matifianta (uniformizeaza, purifica si hidrateaza; baza pentru machiaj; protectie solara SPF10).Cu o textura lejera, non-grasa, crema contine extracte naturale cu rol hidratant si calmant (coada soricelului, extract de licviritia, vita-de-vie, ovaz). Niacinamida, gluconatul de zinc, argila verde si extractele de salvie si inula au rol purifiant si de reglare a cantitatii de sebum, fara sa actioneze asupra glandelor sudoripare. Utilizata zilnic, crema matifianta uniformizeaza aspectul pielii, confera fermitate si tonus, constituind o baza perfecta pentru machiaj.

Crema multiprotectoare plus (protectie naturala impotriva radiatiilor solare SPF:15; efect de uniformizare). Formula contine un mix intre arbutina naturala (din extract de merisor) cu vitamina C (rol antioxidant) si caroteni din uleiuri vegetale (seminte de struguri, morcov, catina, galbenele), ce atenueaza petele pigmentare (petele maronii) si protejeaza epiderma impotriva radiatiilor solare.

Crema pentru tenuri grase (normalizeaza secretia de sebum; textura lejera si absorbtie rapida).

Crema are o formula complexa, aleasa special pentru reglarea secretiei de sebum. Contine vitamina A si ingrediente specifice din plante (avocado, levantica, tataneasa, coada soricelului, musetel), cu proprietati antiseptice, astringente, hidratante si hranitoare pentru o piele cu imperfectiuni si acnee. Are o textura lejera, non-grasa, care favorizeaza o absorbtie rapida.

Condusa de farmacisti, biologi si chimisti cu experienta, Laboratoarele TIS Farmaceutic respecta standardele internationale GMP (Good Manufacturing Practice) si GDP (Good Distribution Practice), care valideaza nivelul inalt de calitate de fabricatie si depozitare.

Produsele se gasesc in farmacii si plafare. Mai multe informatii: https://www.tisfarmaceutic.ro/ sau pe https://www.facebook.com/TISfarmaceutic

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului