Frumusete & Ingrijire

#zeama de lamaie #ulei de masline

Trucul minune cu ulei de masline si zeama de lamaie pe care o sa-ti para rau ca nu l-ai incercat pana acum

Combina o lingura de ulei de masline cu zeama de lamaie, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Acest mix este un truc minune pe care trebuie sa-l incerci!

Daca tii la sanatatea si frumusetea pielii tale, ar trebui sa te orientezi mai mult spre remediile naturale, decat spre cremele si produsele din comert. Un amestec banal de ulei de masline cu zeama de lamaie are rezultate spectaculoase odata aplicat pe maini.

Este o solutie simpla si ieftina pentru femeile care isi doresc maini hidratate si catifelate si care s-au saturat sa tot testeze produsele cosmetice din comert. Acum va puteti face propria crema din aceste doua ingrediente care se regasesc in aproape orice bucatarie.

Amestecati o lingura de ulei de masline cu cateva picaturi de zeama de lamaie, iar apoi aplicati solutia rezultata pe maini si masati-le usor. Dupa 15-20 de minute in care se lasa sa actioneze, mainile se clatesc cu apa calda, iar rezultatul va fi uimitor.

Crema hidratanta pentru fata facuta acasa

Nu doar mainile, ci si tenul au nevoie de o ingrijire speciala si de hidratare, in special in sezonul rece. Aveti la indemana, desigur, o multime de produse cosmetice, insa un preparat facut acasa are rezultate absolut uimitoare.

Aveti nevoie de patru linguri de unt de shea si doua linguri de unt de cacao. Adaugati opt linguri de ulei de migdale si o lingura de ulei de ricin sau de miere. Unturile se topesc la foc mic, apoi se adauga in ele restul ingredientelor si se amesteca bine inainte de a transfera totul intr-un borcan, unde se lasa la racit.

Va rezulta o crema de fata cu proprietati uluitoare: untul de shea hidrateaza, cel de cacao calmeaza iritatiile pielii, uleiul de migdale areproprietati antiinflamatoare. Crema se poate apica pe fata o data la doua zile, iar rezultatul va fi un ten stralucitor, catifelat si hidratat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare