Frumusete & Ingrijire

#tratamente par #ingrijire par

Tratamente pentru par necesare in sezonul rece. Frumusete si la zero grade!

Vantul rece si temperaturile scazute nu se numara printre cei mai buni prieteni ai podoabei tale capilare. Este timpul sa actionezi si sa apelezi la tratamente pentru par care ofera hidratare si stralucire chiar si dupa ce termometrele arata minus.

Iata cateva tratamente pentru par de pe profihairshop.ro pe care le poti include cu incredere in rutina ta de ingrijire din acesta iarna.

Tratament pentru par care asigura hidratare

Indiferent ca vorbim de ingrijirea parului ori a pielii, hidratarea este cuvantul cheie al sezonului rece. Daca podoaba ta capilara este tratata chimic, cu atat mai mult ar trebui sa aplici periodic o masca de par cu actiune hidratanta.

O alegere minunata este masca de par pentru hidratare si stralucire de la Aphrodite, care este potrivita atat pentru parul normal, cat si pentru cel uscat.

Masca Aphrodite combina tehnologia de ultima ora a ingredientelor naturale pentru a restabili stralucirea naturala a podoabei capilare. Produsul are in compozitie ingrediente recunoscute pentru efecte incredibile in industria beauty: ulei de masline organic originar din insula Creta (97% continut), ulei abisinian, ulei de argan si acid hialuronic.

Uleiurile regenerante de masline, de abyssinian si de avocado hranesc fibra capilara si asigura elasticitate firelor de par, in timp ce acidul hialuronic, cheratina vegetala si aloe vera mentin hidratarea si ofera catifelare. inca un beneficiu al acestui tratament pentru par uscat este ca nu contine parabeni, siliconi, propilen glicol, ulei mineral/parafina, alergeni, ftalati, coloranti artificiali, alcool, etanolamina si OMG.

Tratament pentru par cu cheratina

Cheratina este o proteina care se gaseste in mod natural in corpul nostru. Printre alte functii importante, aceasta substanta are si rolul de a asigura stralucire podoabei capilare. Beneficiile cheratinei pentru par sunt incontestabile, asa ca nu este de mirare de ce a devenit un ingredient vedeta in industria infrumusetarii. in prezent, exista in comert sampoane, balsamuri si masti bogate in cheratina care au rolul de a reconstrui parul deteriorat si de a-l proteja.

Un tratament pentru par pe baza de cheratina, care este extrem de apreciat, este LONDA CARE Fiber Infusion. Este un tratament de par ce reconstruieste si ajuta la protejarea fibrelor din par impotriva deteriorarii cauzate de factorii externi. Produsul este potrivit pentru orice tip de par.

Tot ce trebui sa faci este sa aplici produsul pe parul umed, dupa care sa astepti sa actioneze timp de 5-10 minute. Clateste cu apa din abundenta la final.

Tratament impotriva caderii parului

Frigul, purtatul caciulilor si alimentatia saraca in vitamine si minerale pot conduce la pierderea firelor de par. Solutia este sa introduci in ritualul tau de ingrijire un tratament impotriva caderii parului: fiolele.

Ce trebuie sa stii despre fiole este ca acestea sunt produse concentrate, de tip ser, care garanteaza efecte pozitive inca de la primele aplicari. Fiolele actioneaza impotriva pierderii podoabei capilare si stimuleaza cresterea si regenerarea firului de par. Pentru inceput, incearca un tratament anticaderea parului format din 12 fiole de la JOC CURE Energizing. Produsul are la baza un complex dermic-vitalizant, vitamine si amino acizi. Complexul inovator dermic-vitalizant este obtinut din amestecul unor derivati de origini vegetale care au functia de a perfectiona si intensifica actiunea - extract de ardei iute, extract de ghimbir, extract de coaja de scortisoara si ulei de ricin.

in ceea ce priveste modul de utilizare, se aplica o fiola dupa samponare si se maseaza pielea capului delicat, cu miscari circulare. Tratamentul impotriva caderii parului se poate aplica o data ori de doua ori pe saptamana. Este recomand sa il urmezi cel putin 8 saptamani pentru ca podoaba capilara sa creasca mai frumoasa si mai bogata.

Intampina pregatita toate problemele pe care le aveai cu parul tau in sezonul rece. De acum vei avea alaturi aliatii potriviti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare