Frumusete & Ingrijire

#placenta #creme #lipitori #frumusete # antiimbatranire #substante

Tratamente bizare antiimbatranire cu efecte surprinzatoare

Crema cu venin de albine sau poate una pe baza de placenta - acestea sunt doar doua dintre tratamentele bizare antiimbatranire care promit rezultate spectaculoase. In cautarea tineretii fara batranete, te-ai putea simti si tu tentat sa recurgi la o astfel de metoda. Inainte de a o face, descopera trei tratamente bizare antiimbatranire si efectele lor asupra organismului!

Inainte sa te aventurezi in lumea tratamentelor revolutionare si cel putin ciudate antiimbatranire, este esential sa discuti cu medicul specialist. Numai un doctor avizat iti poate recomanda cel mai bun tratament de acest tip si, in plus, te poate ajuta sa eviti o eventuala investitie financiara  costisitoare

1 Tratament antiimbatranire cu placenta

Un tratament anti-aging controversat este cu siguranta cel care implica utilizarea de placenta umana sau de animale (porc, oaie, capra). Folosit de zeci de ani, cu rezultate remarcabile, sustin specialistii in domeniu, tratamentul antiimbatranire cu placenta contribuie la imbunatatirea aspectului pielii la nivelul intregului corp.

Explicatia consta in faptul ca placenta este bogata in hormoni, proteine, acizi nucleici, vitamine, glicozaminoglicani si alti nutrienti care contribuie la regenerarea tesuturilor afectate de radicalii liberi si alte toxine. Fibroblastele, in mod special, determina producerea de colagen, elastina si acid hialuronic la nivelul dermei, substante vitale pentru mentinerea elasticitatii si supletii pielii pentru mai mult timp.

De altfel, tratamentul antiimbatranire cu placenta are efecte pozitive asupra intregului organism: reduce inflamatiile, regleaza sistemul nervos, imbunatateste circulatia sangvina, contribuie la vindecarea rapida a ranilor etc.

2 Tratament antiimbatranire cu venin de albine

Considerat drept varianta naturala a botoxului, veninul de albine este un ingredient-cheie al unui tratament antiimbatranire care face furori printre vedete. Eficacitatea acestuia este data de cele 18 ingrediente active pe care veninul de albine le contine.

Printre altele, veninul include melitina si apamina, doua peptide cu efect antiinflamator, antibacterial si antifungic, dar mai ales hialuronidaza, care se descompune in polimeri de acid hialuronic, responsabil de aspectul lipsit de riduri al tenului. In plus, afirma specialistii, o crema de fata cu venin de albine determina si producerea de colagen, reducand astfel aspectul liniilor fine si al cutelor.

Cu toate acestea, tratamentul antiimbatranire cu venin de albine nu este recomandat persoanelor alergice la intepatura acestor insecte.

3 Tratament antiimbatranire cu lipitori

Un tratament antiimbatranire nerecomandat celor slabi de inger este cel cu lipitori. Aceste creaturi sunt folosite in medicina inca din Antichitate si in ultimele decenii si-au dovedit utilitatea si in industria anti-aging.

Pe langa faptul ca, aplicate pe piele, vii, lipitorile contribuie la purificarea sangelui si la imbunatatirea circulatiei, cu efecte evidente la nivelul intregului corp, inclusiv a pielii, aceste vietati sunt incluse si in creme antiimbatranire.

Glandele salivare ale lipitorilor contin substante precum hialuronidaza, colagenaza si elastaza, care ofera pielii suplete, contribuie la buna circulatie a sangelui si la oxigenarea acestuia.

Foto: beauty-blogs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului