Frumusete & Ingrijire

# crema minerale # crema noapte # crema fata #minerale marea moarta

Cremele anti-imbatranire: ingredientele care le fac sa aiba efect

Se vorbeste de mult timp despre mineralele din sarea de la Marea Moarta, care ar face minuni pentru ten, fara insa ca multi sa stie ce le face atat de speciale. Cele mai importante proprietati ale acestora sunt efectul anti-imbatranire si cel de hidratare profunda a pielii.

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori romani din domeniul cosmeticelor a combinat aceste minerale minune din sarea de la Marea Moartă şi extract din alga marină Porphyridium Cruentum, completate cu acid hialuronic pentru a crea o gama completa anti-aging. Potrivit specialistilor Cosmetic Plant, cele 21 minerale din sarea de la Marea Moartă sunt recunoscute pentru îmbunătățirea metabolismului celular, stimularea regenerării celulare și hrănirea pielii, iar extractul algei marine şi acidul hialuronic au un puternic efect de lifting, de netezire a ridurilor şi de reducere a adâncimii acestora.

„Situată între Israel şi Iordania, Marea Moartă este cel mai adânc punct al planetei noastre, un fascinant miracol al naturii cu numeroase efecte terapeutice dovedite asupra frumuseții pielii și sănătății. Mineralele din sarea de la Marea Moartă, dintre care 12 nu există în celelalte mări sau oceane ale lumii, sunt folosite de multă vreme în industria cosmetică, dar de obicei în produse de lux”, a declarat Susana Laszlo, director general. 

Pornind de la cele mai importante două efecte ale mineralelor de la Marea Moartă, respectiv menținerea hidratării naturale a pielii și tonifierea țesutului cutanat, noua gamă Cosmetic Plant este împărțită în două tipuri de produse: cu efect anti-aging și de hidratare intensă, iar ingredientele active complementare au fost atent alese în funcție de aceste nevoi comune ale consumatoarelor.

„Cele mai multe produse cosmetice ce au la bază minerale din sarea de la Marea Moartă sunt folosite în primul rând în centre de înfrumuseţare şi SPA-uri de lux, fiind destinate utilizării profesionale. Însă, așa cum noi ne-am obișnuit clientela, ne-am propus să le prezentăm româncelor efectele miraculoase ale mineralelor din sarea de la Marea Moartă într-o formă accesibilă atât din punct de vedere al prețului, cât și al punctelor de vânzare”, a completat Susana Laszlo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare