Frumusete & Ingrijire

#epilare #epilare definitiva #indepartare par nedorit

Tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Oricui i se poate intampla sa ajunga in postura delicata de a fi nevoita sa raspunda unei invitatii la piscina si sa descopere ca nu are pregatita nicio solutie la indemana pentru a indeparta firele de par nedorite, in ultimul moment.

Sunt insa solutii care te pot scapa de aceasta problema permanent sau pe termen lung. Multe femei vor descoperi insa pe propria piele diferentele dintre permanent si pe termen lung. Cuvantul permanent/definitiv, este folosit oarecum ambiguu, solutiile existente la ora actuala fiind in principiu doar pe termen lung. Cu cat mai lunga perioada, cu atat mai bine insa, acest lucru fiind cel mai important atunci cand alegem o astfel de epilare.

Solutiile disponibile la ora actuala pentru epilarea permanenta sunt cele prin electroliza si cu ajutorul laserului.

Epilare definitiva prin electroliza

In cazul epilarii prin intermediul electrolizei, curentul electric este folosit pentru a distruge radacinile firelor de par si pentru a preveni cresterea acestora. Ca simetoda de epilare definitiva, electroliza este caracterizata ca fiind un proces indelungat in timp, scump dar, cat se poate de eficient in prevenirea cresterii parului nedorit. Dupa cum spuneam, termenul de permanenta este cat se poate de ambiguu.

Cu toate acestea, epilarea prin electroliza poate avea efecte pozitive pentru un an intreg, ceea ce nu este deloc de neglijat. Va sfatuim insa sa optati pentru aceasta metoda doar daca sunteti siguri ca persoana care o face este calificata pentru acest job. La fel ca si in cazul altor interventii de natura cosmetica, si metoda epilarii prin intermediul electrolizei are partile sale secundare. Pe langa pretul piperat al unei sesiuni, metoda este cat se poate de complicata, o persoana avand nevoie de mai multe astfel de operatii pentru a obtine efectul scontat. De aceea nici nu poate fi folosita atunci cand avem nevoie sa indepartam parul de pe suprafete extinse.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare