Frumusete & Ingrijire

#Cryolift #tratamente inainte de sarbatori #tratamente anti-aging #lifting nechirurgical #toxina botulinica

Topul tratamentelor anti-aging de aplicat inainte de sarbatorile de iarna

Sarbatorile de iarna se apropie, asa incat toate persoanele care doresc sa arate perfect la petrecerile care sunt "doar la cativa pasi distanta" apeleaza la diferite tratamente de infrumusetare, iar procedurile de rejuvenare faciala ocupa intotdeauna un loc de frunte intre acestea.


"Procedurile anti-aging evolueaza constant si sunt din ce in ce mai eficiente; astfel, desi in general sunt necesare peste 4-5 sedinte de tratament pentru ca rezultatele sa fie vizibile, exista si terapii ale caror efecte sunt evidente inca de la prima sau a doua aplicare, asa incat se poate recurge la acestea in timpul ramas pana la sarbatorile de iarna", a aratat Ana Maria Nedelcu, estetician la Anna Skin Care, primul centru de referinta acreditat în Romania de catre celebra companie franceza Laboratoires Filorga, expert la nivel mondial în proceduri anti-aging.

"In topul procedurilor recomandate pentru un ten intinerit si stralucitor de sarbatori se afla liftingul nechirurgical obtinut prin tratamentul Cryolift cu gama Skin Perfusion, preferat de altfel de o serie de vedete inainte de orice aparitie publica importanta", a precizat Ana Maria Nedelcu.

Tratamentul asigura revitalizarea spectaculoasa, liftingul trasaturilor, drenaj limfatic,disparitia cearcanelor si iluminarea tenului. Cryolift combina doua proceduri: crioterapia (la o temperatura situata intre -10 si -18 grade) si luminoterapia (expunerea la lumina LED , care determina activarea intensa a mecanismelor profunde de regenerare cutanata,oferind o piele mai ferma, densa si luminoasa).
Succesul Cryolift este accentuat prin asocierea serumurilor concentrate Skin Perfusion de la Laboratoires Filorga- care conțin NCTF- un compus patentat, cu 53 de ingrediente active (acid hialuronic, 12 vitamine, 23 aminoacizi, 6 minerale, 6 coenzime, 5 acizi nucleici si 1 antioxidant), considerat  "golden standard" in mezoterapie.

Substantele active sunt incapsulate în cronosfere de generatie noua, ce asigura penetrarea in straturile profunde ale pielii. Tratamentul cu Cryolift nu are contraindicatii,putand fi aplicat chiar si femeilor insarcinate. Rezultatul este impresionant chiar dupa primul tratament.

"Pe locul al doilea in topul tratamentelor de rejuvenare inainte de sarbatori se afla tratamentul cu oxigen hiperbaric, la randul sau utilizat de o multime de vedete din intreaga lume. Daca la Cryolift observam efecte semnificative imediat dupa prima sedinta, am constatat ca tratamentul cu oxigen hiperbaric necesita in general 2-3 sedinte pentru a observa imbunatatirea consistenta a calitatii tenului", a aratat Ana Maria Nedelcu.

Tehnica implica infuzia percutanata de oxigen si principii active (acid hialuronic, vitamine, antioxidanti,aminoacizi etc), prin intermediul unui aparat care transforma aerul în oxigen de puritate 98 % Terapia este recomandata in patologii dermatologice ale fetei si corpului, hiperpigmentari, acnee, laxitate, edeme post chirurgicale sau post traumatice, fiind absolut non invaziva si relaxanta. Oxigenul si principiile active elimina radicalii liberi si stimuleaza producerea de colagen si elastina.Tratamentul ofera un efect de lifting natural, prelungeste efectele toxinei botulinice injectate, elimina ridurile fine, favorizeaza hidratarea, reactiveaza microcirculatia, stimuleaza colagenul si elastina.

"Injectiile cu toxina botulinica reprezinta adesea solutia rapida pentru diminuarea ridurilor si pentru a arata mai tanara, tratamentul fiind folosit in special pentru a estompa ridurile de la ochi si de pe frunte. Le plasez pe locul al treilea in topul nostru, intrucat desi corecteaza anumite trasaturi, nu actioneaza asupra calitatii tenului in ansamblul si nici asupra fermitatii si elasticitatii pielii. Efectul toxinei botulinice incepe sa se instaleze dupa 3-4 zile de la injectare, fiind maxim dupa 14 zile. Terapia ideala include insa injectiile cu Botox alaturi de primele doua proceduri analizate pana acum- Cryolift si tratamentul cu oxigen hiperbaric- efectul cumulat fiind spectaculos", a precizat Ana Maria Nedelcu.

Rejuvenarea cu radiofrecventa este unul dintre cele mai raspandite tratamente utilizate la nivel mondial. Undele electromagnetice determina denaturarea colagenului si contractia lui, fara deteriorarea epidermei.Rezultatul este cresterea fermitatii pielii, aspectul odihnit si efectul de lifting cu mentinerea unui aspect natural. Tratamentul nu poate fi aplicat pe o piele cu rani sau infectii. Rezultatele sunt vizibile incepand cu primele 2-3 sedinte si devin maxime dupa 5-10 sedinte, de la caz la caz.

Topul pe care l-am realizat este bazat pe majoritatea cazurilor pe care le-am avut in clinica si rezultatele obtinute; variatiile si rezultatele efective obtinute de fiecare persoana in parte depind insa de particularitatile tenului fiecaruia, de timpul pe care il poate aloca procedurilor si, desigur, de bugetul disponibil. Tratamentele se adreseaza, in egala masura si barbatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare