Frumusete & Ingrijire

#crema de noapte #crema de zi #crema hidratanta #iarna #piele uscata #crema

Top 10 creme de fata pentru iarna

Medicii dermatologi recomanda schimbarea cremei de fata o data la 6 luni pentru a evita ca pielea sa se obisnuiasca cu ingredientele si, astfel, produsul sa nu mai dea rezultatele dorite. In plus, in sezonul rece, ar fi bine sa optezi pentru o crema intens hidratanta, usor grasa, care sa iti protejeze pielea de efectele neplacute ale vantului rece.


Iata 10 dintre cele mai bune creme pentru pielea ta.


Garnier Nutritionist


Daca te confunti cu pielea uscata si deshidratata, mai ales acum in sezonul rece, crema Garnier Nutritionist poate fi cea mai potrivita pentru tine. Crema este imbogatita cu peptite extrase din alune de padure, iar in ciuda faptului ca hidrateaza profund, se absoarbe destul de repede.


Nivea Soft


In cazul in care doresti o crema de uz general, pe care sa o utilizezi atat seara, cat si dimineata sau ca baza pentru machiaj, crema Nivea Soft este un produs potrivit nevoilor tale. Aceasta este imbogatita cu vitamina E care protejeaza structura pielii. In plus, crema se gaseste in ambalaje de diferite marimi, asa ca poti opta atat pentru o crema mica, pentru poseta, cat si pentru o crema in varianta mare, pe care sa o utilizezi acasa.


Vichy Normaderm


Tenul cu imperfectiuni (roseata, poti mariti, exces de sebum sau cosuri) are nevoie de ingrijire speciala.  Crema curata progresiv suprafata pielii, eliminand depunerile de celule moarte si limitand proliferarea bacteriana. Dupa aproximativ 4 saptamani aspectul pielii este transformat, imperfectiunile resorbite, porii inchisi, iar suprafata neteda si omogena.


AslaVital Lift Instant


Crema este adresata atat femeilor pe pielea carora se vad urmele trecerii timpului, cat si celor care au un ten care tradeaza oboseala, deshidratate si are semne  lasate de expunerea prelungita la soare. Crema AslaVital Lift Instant are un efect instant de netezite a ridurilor datorita complexului Gatuline, alaturi de acidul feluric, vitaminele A si E si fito-hormonii vegetali.


Farmec – Crema hidratanta delicata cu echinaceea si migdale


Crema gel are o actiune suava de hidratare si este destinata tenurilor sensibile, cu tendinte de deshidratare. Uleiul de migdale hraneste intens pienea delicata si sensibila, lasand-o moale si catifelata. In plus, extractul de echinaceea asigura efectul antiinfalamator si cicatrizant. De asemenea, vitamina E  contribuie la combaterea procesului de imbatranire, fiind un antioxidant natural.


L’Oreal Revitalift Double Lifting


Revitalift de la L’Oreal  este un produs de ingrijire cu rezultate spectaculoase. Cu dubla sa formula complementara, Revitalift Double Lifting pentru fata si decolteu da rezultate spectaculoase, dovedite stiintific. Imediat dupa aplicare tenul este perfect netezit, iar dupa 4 saptamani, pielea este vizibil intinerita.


Avene Cold Cream


Avem Cold Crema este un produs destinat pielii sensibile, uscate si foarte uscate. Produsul poseda proprietati calmante antiiritante si nutritive, mai ales pentru ca are in compozitia sa apa termala. Imediat dupa  aplicare, pielea capata un aspect perfect hidratat.


Dove Intensive Cream


Daca iti doresti o crema pe care sa o utilizezi in sezonul rece, ca unealta impotriva vantului si a vremii reci, Dove Intensive Cream este o modalitate buna. Produsul hidrateaza intens, insa este creat special pentru pielea cu tendinte de uscare.


Eucerin Crema anti-rid de zi Q10 Active


Crema anti-rid de zi Q10 Active de la Eucerin contine Coenzime Q10 proprie pielii si are puterea de a reduce profunzimea ridurilor dupa 5 saptamani de la utilizare. Produsul stimuleaza procesul de regenerare a celulelor pielii si este recomandata tenului uscat.

 
Roc Enydrial


Crema Enydrial de la Roc este special creata pentru protejarea pielii impotriva factorilor climatici, dar si impotriva efectelor tratamentelor medicamentoase.  In plus, din testele dermatologice a rezultat ca produsul este foarte eficient si in cazul unor boli de piele cum ar fi tendinta de alergie si ichitioza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului