Frumusete & Ingrijire

#repelant #intepaturi insecte #intepaturi #tantari #capuse

Tine capusele si tantarii la distanta cu Santaderm ParasiteS

Vremea de afara imbie la plimbari in aer liber. Simplul gand de a iesi la iarba verde trezeste insa amintiri usturatoare. Parca auzi deja bazaitul exasperant al tantarilor si te vezi facand gesturi disperate pentru a-i alunga, iar in iarba inalta se pot ascunde uracioasele capuse...

 

Foloseste solutii naturale atat pentru adulti, cat si pentru copii, astfel incat sa va protejeze de aceste insecte nesuferite si periculoase!

Iata cum puteti tine la distanta insectele mici si agresive:

SantaDerm ParasiteS - Spray si Roll On repelent impotriva tantarilor si capuselor - sunt produse biocide repelente, cu ingredient activ vegetal, destinate respingerii tantarilor (Culex pipiens) si capuselor (Lxodes ricinus). Ambele contin ca ingredient activ Citriodiol ®, un produs natural, care este extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de actiune este de 6-8 ore, timp care a fost stabilit in urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Gratie continutului de ingrediente active 100% vegetale, aceste produse pot fi folosite si pentru copiii incepand cu varsta de 3 luni.

Daca nu ati apucat sa aplicati spray-ul sau roll-on-ul impotriva intepaturilor de insecte, va recomandam Gelul calmant SantaDerm ParasiteS. Acest produs calmeaza rapid mancarimea si iritatia pielii cauzate de intepaturile sau muscaturile provocate de insecte. Are efect antiseptic si da senzatia de racorire pe zona de piele afectata pe care se aplica, datorita combinatiei de ingrediente active naturale (uleiuri esentiale de menta, lavanda, muscata, rozmarin, cuisoare si ceai verde, precum si a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen si a terpineolului).

Gama SantaDerm ParasiteS face parte din portofoliul companiei Viva Pharma Distribution.

Alte informatii gasiti si pe: www.parasites.ro / www.vivapharma.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare