Frumusete & Ingrijire

#tehnica epilare #Victoria Beckham epilare #epilare fara durere #epilare ceara #victoria beckham

Tehnica folosita de Victoria Beckham pentru a scapa de parul nedorit fara durere si neplaceri. Si tu o poti folosi!

Epilatul poate fi o experienta placuta si relaxanta, un adevarat tratament spa! Una dintre vedetele care au se bucura cu regularitate de un astfel de rasfat este Victoria Beckham! La fel ca orice alta femeie, cauta solutii care sa-i asigure o epilare aproape fara durere, sa-i garanteze lipsa problemelor asociate unei pieli sensibile si sa-i confere si o senzatie de piele catifelata! Din fericire, si noi vom putea incerca tehnica la care apeleaza Victoria Beckham pentru a scpa de parul nedorit!

Terapeutul in frumusete Lydia Jordane, denumita “Regina Epilatului”, este cea care le pune la dispozitie femeilor din intreaga lume un tip de ceara, ce poate indeparta firele de par chiar si foarte scurte, de pana la 1 milimetru. Acest tip de ceara, datorita proprietatilor sale si modului de aplicare, reduce senzatia de durere cu pana la 50%! Din luna noiembrie, ceara Lycon este disponibila si in Romania.

Ce o face atat de speciala?

Femeile insarcinate sau proaspetele mame sunt printre cele mai multumite si fericite femei cand vine vorba despre epilarea cu ceara Lycon, ce poate fi utilizata la o temperatura foarte joasa ceea ce inseamna mai putina agresiune pentru pielea sensibila. in plus, aceasta hraneste si hidrateaza pielea chiar in timpul epilatului, iar datorita uleiul special pre-epilare care creeaza o bariera intre ceara si piele fiecare zona poate suporta 5-6 aplicari de ceara fara a agresa pielea. Datorita proprietatilor sale, Lycon este preferata de toti cei care o testeaza, insa este recomandata mai ales persoanelor cu o piele sensibila la durere, dar si celor cu foliculita, care se irita usor.

Lycon ofera ceara clasica fierbinte cu diverse arome, cum ar fi SoBerry cu fructe de padure, SoYummy – cu aroma unica a ciocolatei, dar si Active Gold - care contine particule de aur ce o fac incredibil de fina. De asemenea, din aceeasi gama face parte Lycoflex, o ceara cu dioxid de titaniu care hraneste pielea in profunzime si care, datorita flexibilitatii sale si actiunii blande este recomandata indeosebi pentru zone extreme de sensibile precum cea intima sau axile.

Lycotec este noua generatie de ceara fierbinte, care contine ulei de cocos si aceeasi formula inovatoare cu dioxid de titaniu, care o fac un produs ultra-flexibil si extreme de bland cu pielea.

Lycojet este o ceara de curatare, care se aplica la final, pentru a indeparta si firele de par minuscule, de 1 milimetru, inlocuind astfel pensatul agresiv cu pielea deja agresata.

Ceara Lycon este aromata si catifelata, insa sistemul unic de epilare completeaza tratamentul deosebit de care beneficiaza orice femeie care alege acest produs. Inainte si dupa aplicarea acesteia, se folosesc produse specifice pre si post epilare care contin uleiuri de aromaterapie si care relaxeaza facand din epilat o adevarata experienta spa. Astfel, inainte de epilare se aplica o solutie speciala de curatare pentru a elibera pielea de toate impuritatile, dar si de surplusul de grasime. Urmeaza Pre-waxing oil, un ulei care are rolul de a curate, netezi si hidrata, dar si de a crea o bariera intre piele si ceara, reducand astfel agresiunea si, implicit, senzatia de durere resimtita in timpul epilatului.

Post epilat se aplica produse cu efect anti-bacterian, cum ar fi Tea tree perfect si Tea tree soothe, cu ulei din arbore de ceai, care hranesc si hidrateaza in profunzime pielea. in cazul unei epiderme extreme de uscate, se aplica Perfect finish sau Soothing cream. Pentru pielea sensibila sau expusa la soare ori care a suferit tratamente cu laser, se foloseste Aloe vera gel.

Daca vrei sa testezi acest produs inovator, o poti face la Lycon Therapy Room, str. Stoica Ludescu, nr. 58, doar cu programare prealabila. Mai multe detalii, pe www.lycon.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare