Frumusete & Ingrijire

# castrveti #suc #celulita #struguri

Suc de struguri verzi si castraveti pentru a lupta impotriva celulitei

Deliciosul suc de struguri verzi si castraveti este remediul care te ajuta sa lupti impotriva celulitei, “coaja de portocala” enervanta care dauneaza sanatatii si frumusetii tale

Desi ne-ar placea sa avem o piele neteda si ferma, realitatea este ca schimbarile in greutate, rutina noastra zilnica in ceea ce priveste dieta, lipsa sportutului si a odihnei provoaca diverse modificari in organism si in aspectul corpului.  Astfel, apare celulita. 

Sucul de struguri verzi si castraveti poate deveni un aliat important in lupta impotriva celulitei, deoarece vindece pielea, celulele si tesuturile adipoase de la radacina. Fiind o bautura complet naturala, nu are efecte secundare.

Ce este celulita

Medicii definesc celulita ca o afectiune a pielii in care se observa gauri sau puncte in zone precum soldul, coapsele, abdomenul si fesele. Aceasta afecteaza mai ales femeile adulte si adolescentele.

Vestea buna este ca poti scapa de celulita, numita si “coaja de portocala.” Exista multe tratamente la care poti apela, la recomandarea medicului dermatolog sau estetician, dar, pe langa obiceiurile sanatoase, sucul de struguri verzi si castraveti este o optiune foarte buna. Acesta se prepara foarte repede si costa putin.

Cum se preapara sucul

INGREDIENTE

  • 1 castravete
  • 1 lamaie
  • 2-3 ridichii
  • ½ cana struguri verzi, de preferinta fara samburi
  • 1 tulpina de broccoli

Mod de preparare

Toate ingredientele se introduce in storcatorul de fructe. Se consuma pe stomacul gol, de trei sau patru ori pe saptamana. Acest suc este excelent, datorita  combinatiei de vitamine si nutrienti cu proprietati deosebite pentru piele.

In primul rand, ajuta la hidratarea acesteia, iar cand vine vorba despre celulita va actiona direct in celulele grase pentru a combate modificarile vaselor capilare si limfatice, acolo unde se acumuleaza grasimea.

Pentru a avea rezultate cat mai bune ar fi bine sa ai si o dieta sanatoasa, reducand cantitatea de sare, zahar, alimente procesate si grasimi. Si bea multa apa pentru a curata corpul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare