Frumusete & Ingrijire

# nioxin #cadere par #par

Spune stop caderii parului!

Caderea parului este poate una dintre cele mai mari probleme pe care le au oamenii la maturitate. Atat barbatii, cat si reprezentantele sexului frumos care se confrunta cu astfel de probleme incearca sa gaseasca o rezolvare.

Stresul, mostenirea genetica si stilul de viata sunt doar cateva dintre motivele pentru care barbatii si femeile isi pierd parul chiar la varste fragede, dar acest lucru se poate trata cu produse special concepute pentru prevenirea calvitiei.

Sa fim seriosi, sa iti cada parul la o varsta frageda este poate cel mai rau lucru. E semn ca imbatranesti si pana acum nu am auzit foarte multi oameni incantati de acest aspect. Se pare insa ca exista o solutie eficienta pentru aceasta problema, iar aceasta solutie poarta numele de NIOXIN.

Ce este NIOXIN

NIOXIN este lider de piata produselor care lupta impotriva caderii parului, iar cercetarile brandului sunt concentrate strict pe astfel de probleme, astfel ca sunt foarte bine documentate si testate. Indiferent de tipul parului tau, NIOXIN te poate ajuta sa stimulezi cresterea sanatoasa a podoabei capilare. In primul rand, NIOXIN trateaza problemele scalpului si, pe baza tehnologiilor pe care le-a dezvoltat, incearca sa il curete de impuritati si reziduuri. In acest fel, parul tau poate deveni mai bogat si mai frumos.

Cum opresti caderea parului

In primul rand, trebuie sa te interesezi care este tratamentul pe care ar trebui sa il urmezi. NIOXIN ofera mai multe tipuri de remedii in functie de natura problemelor tale. Daca esti interesat sa stopezi caderea parului, poti merge pe un pachet format din sampon, balsam si tratament leave-in. Samponul curata sebumul din jurul firului de par si a reziduurilor de pe scalp. Balsamul ofera scalpului hidratarea de care are nevoie, in timp ce tratamentul leave-in contine anti-oxidanti si extracte din plante care iti improspateaza scalpul si stimuleaza imbunatatirea starii sale de sanatate.

Produsele NIOXIN sunt, in plus, accesibile pentru orice buzunar, iar rezultatele lor spectaculoase se pot observa inca de la primele spalari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului