Frumusete & Ingrijire

# solutii transpiratie # spray antiperspirant #remedii transpiratie #transpiratie

Solutii eficiente impotriva transpiratiei

Vara si-a intrat brusc in drepturi, cu temperaturi extrem de ridicate, asa ca si gradul de confort scade proprortional. Dincolo de neplacerile cauzate de caldura, mai  este un aspect demn de luat seama atunci cand este foarte cald afara, depui un efort mai mare si nu numai. Iata deci o solutie propusa de medici.

In prezent, aproximativ 5% din populatia globului se confrunta cu hiperhidroza, iar 9 din 10 persoane percep aceasta patologie drept un veritabil impediment in derularea activitatilor sociale si familiale. Mai mult decat atat, in cazurile severe de hiperhidroza, riscul dezvoltarii infectiilor fungice, a dermatitelor atopice sau a foliculitelor este de aproape trei ori mai ridicat, tratamentul localizat cu produse dermato-cosmetice de ultima generatie constituind alternativa sigura, nedureroasa, rapida si non-invaziva la metodele terapeutice (injectiile cu toxina botulinica, ionoforeza sau mai nou, microundele).

Brandul dermato-cosmetic numarul 1 in reglarea transpiratiei si in combaterea eficienta a diferitelor tipuri de hiperhidroza, dezvaluie vara aceasta un nou produs menit sa tina sub control timp indelungat si fara a modifica mecanismul natural, transpiratia severa. Mai mult decat un antiperspirant ce asigura protectia necesara de-a lungul zilelor toride de vara, Spirial Extreme se prezinta sub forma unui tratament intensiv de reglare a fluxului sudoral, formula sa puternica cu tripla actiune satisfacand cele mai inalte exigente si nevoi. 

Creat de catre o echipa de biologi si medici dermatologi asociati ai Laboratoarelor SVR, acesta este solutia mult asteptata de catre persoanele care se confrunta cu hiperhidroza – termenul medical care descrie manifestarile asociate transpiratiei excesive, in speta un flux ce depaseste cu mult pe cel optim, necesar organismului pentru termoreglare – cauzata de o predispozitie genetica, de anumite dereglari hormonale, stres accentuat, tratament medicamentos etc.

Mai mult decat atat, gratie tehnologiei de ultima generatie si continutului de agenti activi in dozaje mari, SVR Spirial Extreme raspunde provocarilor unui stil de viata “energic”, promitand sa devina formula secreta atat a sportivilor de performanta si a atletilor, cat si a persoanelor pentru care practicarea constanta a sportului reprezinta o alegere constienta, necesara mentinerii sanatatii si formei fizice optime.

 pre deosebire de antiperspirantele clasice care contin ingrediente cu potential alergizant si care modifica mecanismul natural de termoreglare, SVR Spirial Extreme impiedica formarea mirosurilor neplacute si regleaza transpiratia severa, utilizand activi performanti cu toleranta inalta si in perfecta afinitate cu pielea, care nu blocheaza glandele sudoripare. Eficienta tratamentului intensiv antiperspirant SVR Spirial Extreme se datoreaza atat concentratiei ridicate de agenti antibacterieni (38%) cat si complexului sudoreglator (20%) pe baza de saruri de aluminiu, singurii activi antiperspiranti cu adevarat eficienti in lupta transpiratiei in exces (pot scadea cu 40-60% excesul de transpiratie).

Chiar daca in ultimii ani nu putine au fost cercetarile care au indicat o legatura de cauzalitate intre sarurile de aluminiu si incidenta cancerului la san, autoritatile de sanatate si forumurile medicale internationale au demonstrat prin studii ample ca tipurile de saruri folosite in antiperspirante sunt inofensive, un procent infim al acestora putand trece in realitate de bariera pielii.

Cel mai eficient combatant al transpiratiei severe este clorura de aluminiu, insa pentru a-i imbunatati toleranta cutanata este necesara asocierea sa cu alte forme de saruri. SVR utilizeaza pentru produsele din gama Spiriral o hidroxiclorura de aluminiu si aluminiu sescviclorhidrat pentru a diminua semnificativ riscul iritatiilor si pentru a spori toleranta. Dovada ca Spirial Extreme este recomandat atat adolescentilor cat si copiilor (ideal pentru pielea sensibila), fiind un produs care poate completa tratamentul medicamentos in cazurile severe care necesita supraveghere medicala.

In functie de concentratia de saruri de aluminiu si de tipul de piele, un produs cosmetic poate fi utilizat zilnic sau de cateva ori pe saptamana, asa cum este recomandat si tratamentul antiperspirant intensiv: in faza de atac se aplica trei zile consecutiv pentru a reduce cantitatea de sudoare si a preveni degradarea acesteia de catre bacterii (formarea mirosurilor neplacute), iar ulterior in faza de intretinere se aplica de 2-3 pe saptamana in functie de necesitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare