Frumusete & Ingrijire

#igiena #menstruatie #ciclu menstrual

Softcup cupa menstruala refolosibila

ADVERTORIAL

E minunat sa fii femeie si sa te bucuri de toate momentele speciale de care ai parte in viata ta, dar pentru ca trebuie sa fie mentinut permanent un echilibru era normal sa existe si momente care sa compenseze toate partile bune. Astfel, aducem in discutie o perioada a lunii in care trebuie sa recunoastem ca ne-am dori sa nu mai fim femei, si ajungem chiar sa afirmam ca ii invidiem pe barbatii de langa noi. Aceasta perioada este bine cunoscuta perioada menstruala, cand disconfortul, stresul si grijile sunt augmentate si simtim ca nu mai facem fata. Dar suntem puternice si am invatat sa ne descurcam si sa ne adaptam la orice, sa gasim solutii si optiuni care sa ne faciliteze viata. De-a lungul timpului reprezentantele sexului frumos au gasit metode care sa ne reduca neplacerile resimtite in perioada menstruala si care sa ne ofere un minimum de siguranta si confort.


Cu timpul, datorita evolutiei inregistrate in toate domeniile si progresului semnificativ, s-a putut concepe un nou produs - cupa menstruala, care se apropie cel mai mult de nevoile si dorintele femeilor si care este capabil sa se ridice la nivelul asteptarilor lor.

Audrey Contente este femeia care a reusit sa realizeze un nou concept- cupa menstruala, care sa le garanteze femeilor siguranta de care aveau nevoie si sa le confere increderea in ele chiar daca sunt in perioada sensibila a lunii.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest produs si pentru a va ajuta sa il cunoasteti am conceput o lista cu avantajele si dezavantajele cupelor mentruale Softcup. In cele ce urmeaza veti regasi informatii utile care va vor face sa intelegeti importanta acestui produs si atuurile care il diferentiaza de restul produselor existente la momentul actual pe piata din Romania.


Avantaje:

 

  • costuri reduse (este reutilizabila) prin comparatie cu tampoanele;
  • nu absoarbe sangele menstrual (risc scazut de TSS - toxic shock syndrome, comparativ cu tampoanele intravaginale);
  • lipsa fibrelor artificiale care se desprind de obicei in interiorul vaginului in cazul utilizarii tampoanelor intravaginale;
  • cupelor menstruale sunt acum fabricate din materiale hipoalergenice (in cea mai mare parte silicon);
  • nu contin deodorizanti sau geluri absorbante astfel incat nu produc iritatii, putind fi folosite si de catre femeile cu o piele sensibila
  • este foarte confortabila (nu se simte),
  • poate fi folosita in toate situatiile care nu permit purtarea tampoanelor;
  • cupa are peretii foarte moi si o forma ce asigura golirea si curatarea acesteia cu usurinta;
  • este usor de sterilizat; este igienica si confera siguranta mai mare fata de tampoane sau absorbante care in anumite pozitii ale corpului creaza disconfort sau pot lasa sangerarile sa pateze hainele;
  • nu intrerupe capacitatea lubrifianta a vaginului si nu usuca mucusul membranei vaginale;
  • nu provoacă umiditate, nu declanseaza candidoze vaginale sau cistita;
  • poate fi folosita in timpul practicarii sportului si a diverselor activitati fizice.
  • pot fi purtate in timpul actului sexual.


Dezavantaje:

  • este posibil ca pentru unele persoane sa para mai dificil de utilizat (este necesar mai mult timp pentru deprinderea utilizarii corecte, la inceput fiind indicata in paralel si utilizarea absorbantelor);
     

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial si pagina oficiala de facebook, unde va vom tine la curent cu ultimele noutati.

Nu uitati...fara aripioare, fara scurgeri, doar libertate pana la 12 ore!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare