Frumusete & Ingrijire

#utilizare serum # serum pentru fata #serum fata

Serum pentru fata: proprietati si utilizare

Serumul este unul dintre cele mai intalnite tratamente pentru ten care amelioreaza si previne aparitia diferitelor imperfectiuni ale pielii, precum acneea, hiperpigmentarea, iritatia, liniile fine si ridurile. Serumul, spre deosebire de creme si lotiuni, are o textura mai usoara care poate fi aplicata pe orice tip de ten: normal, mixt, gras, uscat, matur etc.

Descopera care sunt proprietatile serumului pentru fata in functie de nevoile tale, cum trebuie utilizat si cum il introduci in rutina ta de ingrijire si infrumusetare.

Care sunt proprietatile si beneficiile serumului facial?

Ofera luminozitate si hidratare

Toate tipurile de ten au nevoie de un „boost” de hidratare, asa ca proprietatea de baza a unul serum este intocmai aceasta, de a hidrata intens pielea. Cu atat mai mult, datorita acestui beneficiu, tenul tau va fi mai luminos, natural si sanatos!

  • Just Blend Oil Nourishing Serum de la Revox este un serum pentru hidratare. Produsul este imbogatit cu ulei de migdale dulci, argan, jojoba si ulei din samburi de struguri, toate aceste ingrediente mentinand vitalitatea, hidratarea si sanatatea pielii.

Te scapa de imperfectiuni

Folosirea consecventa a serumurilor faciale te va ajuta sa te bucuri de un ten fara imperfectiuni! Cosmeticul poate ameliora iritatiile, cosurile usoare, excesul de sebum sau roseata. Pentru acneea vulgara sau pentru alte simptome acute este recomandat sa discuti cu un medic specialist inainte de a aplica produsele de ingrijire.

  • Un serum excelent care poate estompa si ameliora semnele faciale: acnee, roseata, pete etc, este Evercalm Anti-Redness Serum de la Ren Clean Skincare, fiind imbogatit cu ingrediente bio-active.

O vara fara arsuri!

Aplicarea unui serum in perioada verii te va ajuta, impreuna cu cremele cu protectie solara, sa ameliorezi simptomele arsurilor de la soare. Tenul este foarte sensibil, spre deosebire de restul pielii, de aceea are nevoie de un surplus de hidratare si protectie.

  • Alege produsul Super Serum Skin Tint SPF 30 de la ILIA care ofera hidratare intensa tenului, acopera imperfectiunile, dar si protejeaza fata de razele puternice ale soarelui, avand protectie solara 30 SPF. Serumul poate fi folosit atat vara, dar si in perioada sezonului rece.

Estompeaza liniile fine si ridurile

Majoritatea femeilor introduc serumurile faciale in rutina lor de curatare si ingrijire de abia la varsta matura pentru a preveni, ameliora si intarzia aparitia liniilor fine si a ridurilor. Alege serumurile ce contin retinol si ingrediente anti-aging si lifting.

  • Incearca Retinol 1% In Squalane de la The Ordinary care ajuta la combaterea semnelor imbatranirii, lasand pielea catifelata si pregatita pentru aplicarea cremelor.

Cum alegi serumul facial potrivit pentru tine?

Serumurile se aleg in functie de nevoile tipului tau de ten. Produsul are grija de straturile profunde ale pielii, de aceea este extrem de important sa alegi serumurile cu ingredientele adecvate pentru tine.

De exemplu, pentru tenul uscat opteaza pentru o crema ce hidrateaza intens si care nu irita pielea, precum Thrist Trap Juice HA3 & Peptide Serum de la Wishful, care hraneste pielea in profunzime, ofera stralucire si luminozitate pielii.

Pe de alta parte, daca tenul tau se irita rapid la factorii externi, precum ploaie, vant, temperaturi prea scazute sau prea ridicate, atunci incearca un serum ce calmeaza iritatiile, precum Mega Mushroom de la Origins. Produsul reduce roseata si reconfera pielii rezistenta si elasticitatea naturala!

Cum folosesti serul facial?

Serumul facial se foloseste intotdeauna pe tenul curat. Aplica doar cateva picaturi din flacon pe ten, apoi maseaza usor si delicat. Dupa ce toata solutia intra in piele, asteapta 2-3 minute apoi aplica celelalte produse pentru curatarea si ingrijirea tenului. Serumul se aplica inaintea cremei de zi sau de seara, insa mereu dupa demachiant!

Serumurile protejeaza, vindeca, estompeaza si hidrateaza pielea, insa este important sa alegi produsele potrivite pentru tipul tau de ten. Tine cont de informatiile si produsele oferite si bucura-te de un ten catifelat si sanatos!

Sursa foto: freepik.com

Advertorial



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare