Frumusete & Ingrijire

#vedeta #secrete #ten de vedeta

Secretul unui ten de vedeta

Lumea medicala este acum cutremurata de o noua stire: terapia „vampir” ne poate aduce mult tanjita tinerete fara batranete. Este vorba despre studiile efectuate in laborator pe cobai care au demonstrat ca transfuzia de sange de la soarecele tanar la cel batran il ajuta pe acesta din urma sa-si recastige vigoarea si mintea de altadata. Numai ca soarecele tanar sufera de efectele exact opuse, asa ca se fac auzite din ce in ce mai multe voci care vorbesc de lipsa caracterului etic al experimentului.

Da, cercetatorii sustin ca vor sa vindece Alzheimer-ul, dar, inevitabil, cu totii ne gandim acum la povestile de groaza cu fecioare si prunci sacrificati pentru a le da baroneselor sange proaspat pentru intretinere.

Ti se face inima mica la auzul unor astfel de vesti. Insa aceasta este una dintre cele mai aprige dorinte ale oamenilor: frumusetea si tineretea vesnice. Este un motiv literar stravechi si o preocupare intensa a medicinei in toate ramurile ei. Vrem sa ramanem tineri, vrem sa avem pielea frumoasa, vrem sa ne uitam in oglinda si sa ne recunoastem pe noi cei de acum 20 de ani.

Acum se poate! Fara a apela la tehnici mutilante, oripilante, fara a da multi bani. Este nevoie doar de o curatare profunda a tenului, cu 10.000 de miscari pe minut, de un masaj efectuat de o perie revolutionara: dispozitivul de curatare a tenului.

Este ca intr-o mangaiere (perii sunt atat de fini, incat dispozitivul poate fi folosit si pe pleoape unde se simte doar ca o atingere blanda) vindecatoare care indeparteaza probleme de piele, machiajul ascuns printre pori infundati, pliuri de piele neglijate si eruptii inestetice.

Reimprospatarea pielii la nivelul tenului dureaza, de obicei, o luna, dar tu vrei ca lucrurile sa aiba loc mult mai repede in cazul tau. Dispozitivul de curatare a tenului exfoliaza celulele moarte mult mai repede, pielea produce mai mult colagen si, gradual, devine mai ferma.

„Dupa o saptamana si jumatate de utilizare”, spune Elena, „pielea a devenit luminoasa. La o luna dupa ce am pus mana pe dispozitivul de curatare a fetei, pielea arata... ei bine, nu ca a lui Jennifer Aniston, dar in cea mai buna forma in care a fost de multa vreme incoace. Am reusit sa scap de secretiile uleioase care-mi dadeau cosuri, puncte negre si albe si mi-am curatat foarte bine porii pentru a putea fi usor penetrati de produsele cosmetice”.

Care sunt deci avantajele imediate ale folosirii dispozitivului de curatare a tenului:

  • indeparteaza machiajul mai eficient decat orice alta forma de demachiere,
  • curata pielea in profunzime,
  • lasa piele neteda (iubitul va tanji sa te mangaie tot timpul),
  • estompeaza porii,
  • uniformizeaza tenul.

Totul numai in doua minute cu un dispozitiv de dimensiuni reduse cu 120.000 de peri vibratori fixati pe suprafata cat a unei monede!

Nu mai este deja un secret ca celebritatile de prim-plan de la Hollywood, din toata lumea de fapt, folosesc periile de curatare a fetei pentru mentinerea frumusetii, a imaginii care vinde. Toate declara ca au devenit dependente de astfel de perii, cele care se lupta cel mai eficient impotriva efectului de piele lasata si incarcata.

Iar noi iti oferim cea mai buna propunere, in ceea ce priveste raportul calitate-pret! Incearca dispozitivul de curatare a fetei si bucura-te de frumusetea naturala, simplu, ieftin si la tine acasa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare