Frumusete & Ingrijire

#depuneri inestetice criolipoliza #depuneri inestetice # criolipoliza

Scapati de depunerile inestetice de grasime cu ajutorul criolipolizei

Toate femeile viseaza sa aiba o talie subtire, brate ferme, solduri armonios conturate. De multe ori aceste rezultate se obtin cu mult sport si o alimentatie restrictiva. Dar sunt si multe alte cazuri in care, oricate eforturi am face, rezultatele intarzie sa apara.

Astazi, gratie evolutiei tehnologiei si aparaturii speciale de remodelare corporala, chiar si pentru cele dintre noi care avem mai putin timp sa facem sport sau nu am reusit prin eforturi obisnuite sa obtinem forma pe care ne-o dorim, exista solutii pentru a putea ajunge la silueta dorita. Una dintre cele mai eficiente metode non-invazive este criolipoliza.

Ce este criolipoliza si unde putem apela la aceasta metoda de slabire rapida?

Obtinerea unor rezultate spectaculoase de modelare a corpului presupune de multe ori apelarea la interventii estetice. Una dintre cele mai simple si mai eficiente este criolipoliza.

In cuvinte simple criolipoliza, o tehnologie relativ noua si revolutionara, este o metoda care foloseste inghetarea pentru eliminarea naturala a grasimi nedorite din zonele inestetice.

Exista multe motive pentru care sa alegem aceasta metoda. Printre acestea amintim:

Este un tratament mai putin dur decat liposuctia, chiar daca este nevoie de mai multe interventii si de rabdare veti obtine efecte durabile, puteti slabi exact in zona care vi se pare inestetica, pielea va arata tot timpul elastica si sanatoasa, in aceeasi sedinta se pot trata doua parti ale corpului, nu implica disconfort de durata, nu este necesara internarea, pacientii pot reveni imediat la activitatile zilnice.

Cu ajutorul unui aparat care raceste pana la temperaturi negative si care se aplica pe zona dorita, sunt descompuse celule grase sau adipoase de sub piele. Aceasta temperatura care se raceste in mod gradat, omoara celulele adipoase, fara sa afecteze pilea sau muschii.

O sedinta de criolipoliza poate dura intre 30 de minute si 1 ora. Rezultatele sunt vizibile dupa 15 zile. in functie de persoane si de nevoile lor, sunt recomandate 2 sau mai multe sedinte. Numarul minim de zile dintre sedinte fiind de 45 de zile.

Din pacate, aceasta procedura, este contraindicata in unele cazuri, la persoane: foarte grase, cu implant de stimulatoare cardiace, care au corpuri sau implanturi metalice, cu hipertensiune arteriala, cu insuficienta hepatica si renala, cu epilepsie.

Chiar daca este o procedura de mai lunga durata, rezultatele obtinute merita tot efortul. Aceasta metoda este non-invaziva si nu produce efecte secundare. Interventia este foarte eficienta pentru remodelarea grasimii de pe talie, burta, brate si coapse. Pielea va ramane mereu catifelata si supla, iar efectele obtinute vor fi de lunga durata.

Puteti beneficia de aceasta procedura de remodelare corporala, in cele mai sigure conditii, la 1 Dream Beauty Studio. Aparatura si personalul instruit in folosirea eficienta a echipamentului va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate de slabire in cel mai scurt timp posibil.

1 Dream Beauty Studio este un salon de infrumusetare in care aveti parte de numeroase avantaje, un spatiu deosebit, aparatura performanta, personal instruit si experimentat, epilare definitiva cu laser, preturi competitive, reputatia unui stilist si make-up artist de talia Ralucai Racovita.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare