Frumusete & Ingrijire

#frumusete #trucuri de frumusete #frumusete vedete #beauty

Sase secrete ale vedetelor, dezvaluite de un beauty expert

 

Frumusetea starurilor de la Hollywood are un pret mare, insa nu tine doar de zecile de mii de dolari pe care le folosesc in tratamente cosmetice si proceduri de infrumusetare. Cele mai apreciate vedete, pe care le invidiezi pentru corpul sau pentru pielea lor, au si cateva secrete accesibile oricui, indiferent de buget, de ocupatie sau de varsta.

Un beauty expert de la Hollywood, care a lucrat de-a lungul timpului cu Beyonce, Scarlett Johansson sau Jennifer Lopez, a dezvaluit cateva dintre secretele de frumusete ale acestora, pe care le poti incerca si tu chiar de azi, fara sa investesti niciun leu.

Nu incorda muschii fetei! E mai simplu de spus decat de facut, mai alex cand iti vine sa razi sau sa te strambi. Ideea e sa nu exagerezi, mai ales cu incruntatul. Asta daca vrei sa eviti ridurile.

Crema hidratanta se aplica pe fata imediat dupa ce te speli. Doar asa efectul ei va fi maximizat.

Parul se uda cu apa curata inainte de a intra in piscina sau in mare. Aceasta va forma o pelicula care va proteja firele de par, care vor fi astfel protejate de efectele sarii din apa marii sau ale clorului din piscina.

Renunta la dischetele demachiante sau la bureteii de makeup. Acestea nu doar ca absorb foarte mult produs, dar agreseaza pielea, oricat ar fi de moi. Produsele cosmetice se aplica cel mai bine cu mana.

O lingurita de bicarbonat adaugata in  sampon va face minuni pentru parul tau, mai ales daca obisnuiesti sa folosesti mult produse de hairstyling.

Un dus fierbinte poate fi inceputul perfect sau finalul mult asteptat al unei zile. Totusi, ideal este sa faci dus cu apa la temperatura camerei, deoarece apa prea calda deshidrateaza pielea. La inceput s-ar putea sa ti se para neplacut, dar daca reusesti sa te obisnuiesti rezultatele vor fi remarcabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare