Frumusete & Ingrijire

#frumusete si ingrijire #puncte negre #ingrijire ten

Punctele negre pot fi indepartate definitiv. Afla cum!

Punctele negre reprezinta o provocare si o reala bataie de cap pentru foarte multe persoane. Femei sau barbati, toti sunt afectati de punctele negre intr-o oarecare masura. Partea buna este ca acestea pot fi eliminate si tratate definitiv cu solutia potrivita. Iata ce ai de facut.


1. Extractie


Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa beneficiezi de ajutor specializat. Un tratament cosmetic, la un salon de infrumusetare, reprezinta cea mai buna si eficienta varianta pentru indepartarea punctelor negre. In urma unui tratament de deschidere a porilor, cu ajutorul unei bai intense de abur, cosmeticiana va elimina, rand pe rand, punctele negre.

Este adevarat ca extractia poate fi destul de dureroasa si chinuitoare, insa in urma acestui tratament pielea ta va fi perfect curata.


2. Intretinere


Pielea lipsita de puncte negre trebuie, de acum, intretinuta. Spala-te pe fata in fiecare zi cu un gel special impotriva punctelor negre, iar apoi curata pielea cu o discheta demachianta de bumbac imbibata cu lotiune tonica potrivita tipului tau de piele. Aceasta curatare trebuie facuta in fiecare dimineata si seara, dupa ce pielea a fost demachiata in prealabil.


3. Tratament de curatare


Persoanele care vor sa mentina sub control dezvoltarea punctelor negre pot utiliza un decoct de marar. Acesta inchide porii si blocheaza dezvoltarea punctelor negre, insa numai daca este utilizat zilnic, pentru o perioada de cel putin 30 de zile.

Fierbe cate 3 linguri de marar proaspat in 200 de ml de apa. In momentul in care apa da in clocot, vasul se acopera cu un capac timp de 10 minute, iar lichidul obtinut se foloseste pentru curatarea pielii, imediat dupa procesul de curatare cu lotiune tonica.

Decotul ramas se adauga intr-o sticla, se depoziteaza in frigider si se foloseste zilnic, pentru o perioada de cinci zile, dupa care se prepara unul nou.

In numai cateva zile vei observa cu porii se vor micsora vizibil, iar punctele negre nu vor mai avea spatiu in care sa se dezvolte. Pielea ta va fi perfect curata, lipsita de impuritati si de puncte inestetice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare