Frumusete & Ingrijire

#spf #protectie #piele sensibila #protectie solara

Protectie solara chiar si pentru cea mai sensibila piele

Vara si-a intrat deja in drepturi si, odata cu ea, ne bucuram de zilele senine, de vremea calduroasa si de mangaierea razelor soarelui. Dar, pentru cei cu pielea foarte sensibila, radiatiile UV sunt extrem de nocive, cauzand imbatranire prematura, pete pigmentare, fotodermatoze si, in timp, chiar si tumori cutanate.

Este extrem de importanta aplicarea unui produs de protectie solara nu numai la plaja, ci si zilnic, in plimbarile de zi cu zi. Cum se poate bucura de soare chiar si cea mai sensibila piele? Cu formule dermatocosmetice riguroase, dezvoltate in stransa colaborare cu medicii dermatologi!

Astfel a luat nastere gama Sensitelial, o gama de produse de protectie solara ridicata, cu ecrane minerale, filtre organice si extract de pudra de perle. Pudra de perle care intra in componenta produselor este 100% naturala, hidrateaza pielea si previne imbatranirea. Produsele Sensitelial nu contin parfum, parabeni, sunt fotostabile si rezistente la apa. Gama cuprinde produse potrivite pentru fiecare tip de piele si pentru intreaga familie:

Sensitelial Crema SPF 50+ pentru piele fragila si sensibila la soare, predispusa la intoleranta solara (urticarie solara, fotodermatoze): indicele factorului de protectie este amplificat si extrem de eficient, datorita combinatiei de filtre organice si ecrane minerale, impreuna cu extractul de perle. Textura fluida si lejera ofera un mare confort la aplicare, fara a avea efect gras sau lipicios, si este potrivita pentru tenul deshidratat sau uscat.

Pentru tenul gras si cu tendinta acneica, Sensitelial Gel SPF 50 ofera o protectie foarte ridicata impotriva razelor UV, iar textura fluida si lejera se aplica usor, oferind o senzatie de confort pe piele.

Sensitelial Crema colorata SPF 50+ (nuanta aurie) in caz de expunere la soare foarte puternic pentru piele fragila si sensibila la soare, piele deschisa la culoare sau cu intoleranta la soare (urticarie solara) si fotodermatoza: cu o textura fluida si lejera, crema se aplica usor, oferind in acelasi timp o protectie ridicata UVA/UVB si un efect de colorare pentru un aspect uniform, natural, auriu.

Sensitelial Spray de protectie solara SPF 30 este un produs destinat intregii familii, potrivit atat pentru pielea sensibila si fragila a copiilor, cat si pentru adulti, chiar si in cazul pielii intolerante. Contine o combinatie de 3 filtre organice + 1 ecran mineral, care actioneaza in sinergie perfecta pentru a asigura protectia optima impotriva spectrului UVA/UVB. Textura sa nu lasa urme albe, se aplica extrem de usor si intra rapid in piele.

Pentru o protectie optima, produsele Sensitelial se aplica cu 30 de minute inainte de expunerea la soare. Se repeta aplicarea dupa inot, stergere sau transpiratie abundenta. Nu se expun bebelusii si copiii la actiunea directa a razelor solare. Expunerea excesiva la soare este periculoasa pentru sanatate.

Aflati mai multe informatii de aici: www.magnifiqueskin.ro si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare