Frumusete & Ingrijire

#poprietati masti fata #beneficii masti fata #masti fata

Proprietatile si beneficiile mastilor de fata

Ritualul zilnic de ingrijire a tenului include o complexitate de etape esentiale, cum ar fi: curatarea, purificarea, exfolierea, nutritia, hidratarea si tonifierea.

Ritualul zilnic de ingrijire a tenului include o complexitate de etape esentiale, cum ar fi: curatarea, purificarea, exfolierea, nutritia, hidratarea si tonifierea. Masca de fata reprezinta unul dintre cele mai populare produse cosmetice, ce consolideaza  starea generala a pielii si activeaza procesele metabolice la nivel celular. Exista o varietate larga de masti, ce ofera tenului o ingrijire multilaterala si asigura un efect instantaneu. 

Masca faciala hidratanta 

Produsul cosmetic are la baza un complex natural de elemente hidratante si contine o cantitate considerabila de acid hialuronic. Masca are functia de a mentine nivelul optim de umiditate in celule si a combate deshidratarea tesuturilor. Formula activa confera un efect calmant si amelioreaza senzatiile de iritatie. Compozitia nutritiva este imbogatita cu extracte naturale din plante, proteine animale si uleiuri esentiale. 

Masca faciala astringenta 

Functia sa de baza este de a neutraliza excesul de sebum si a micsora porii dilatati. Masca astringenta este potrivita pentru tenul gras si predispus la inflamatie. Produsul absoarbe toxinele, combate exfolierea si asigura un aspect matifiant.  De regula, compozitia nutritiva are la baza extracte naturale din plante, uleiuri esentiale de salvie si argila. 

Masca calmanta

Compozitia activa consolideaza starea generala a epidermei sensibile si predispuse la iritatie. Masca amelioreaza senzatiile de disconfort si ofera un efect calmant. Remediul cosmetic are la baza suc de aloe vera, extracte naturale de musetel, coada soricelului si ulei de masline. 

Masca tonica

Masca accelereaza circulatia sangvina si reduce efectiv vizibilitatea ridurilor.  Produsul stopeaza imbatrânirea prematura si revigoreaza tenul. Compozitia activa are la baza extracte de fructe si ingrediente naturale.  

Masca nutritiva

Remediul nutritiv accelereaza procesele metabolice la nivel celular si stimuleaza regenerarea tesuturilor afectate. Produsul cosmetic previne si stopeaza aparitia ridurilor. Masca are la baza substante dense si proteine animale.

Mod de aplicare

Produsele cosmetice necesita a fi aplicate pe pielea umeda si curata. Distribuie uniform masca incepând cu regiunea gâtului si continuând pe toata suprafata tenului. TImpul de actiune este de aproximativ 20-30 minute si se curata cu apa calda.

Frecventa aplicarii mastilor

Cosmetologii recomnada aplicare mastilor pentru fata de 1-2 ori pe saptamâna. In caz ca te confrunti cu tenul gras, poti utiliza o masca astringenta de maxim 4 ori, iar pentru tenul uscat este suficienta aplicarea unei masti hidratante de 1-2 ori saptamânal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului