Frumusete & Ingrijire

#produse naturale #produse sanatate

Produse naturale pentru sanatate si frumusete pe mynature.ro

Starea noastra de bine si calitatea vietii sunt strans legate de sanatatea noastra si de modul in care ne simtim atat intern cat si extern. Pentru a realiza acest lucru, nu este suficient sa urmam doar o rutina zilnica de exercitii si sa ne odihnim pe timp de noapte. De asemenea, este esential sa includem diverse produse naturale pentru sanatate si frumusete in dieta noastra si in viata noastra. In acest articol vrem sa va impartasim diverse produse naturale, pe care trebuie sa le introduceti in viata de zi cu zi pentru a va bucura de toate beneficiile lor. Toate aceste produse sunt benefice atat pentru sanatatea noastra interna, cat si pentru aspectul extern, contribuind astfel la imbunatatirea sanatatii si frumusetii tale. Indraznesti sa le incerci?

ULEI DE COCOS

Daca doriti sa traiti o viata sanatoasa, uleiul de cocos ar trebui sa fie cu siguranta o parte din el. Inca din cele mai vechi timpuri, beneficiile sale incredibile pentru organism sunt cunoscute pe scara larga de multi iubitori de medicina naturala. In ciuda faptului ca acest ulei contine o cantitate mare de grasimi saturate, aceste grasimi nu sunt la fel cu ceea ce puteti gasi in carne. In acest sens, uleiul de cocos nu furnizeaza grasimi daunatoare si nici nu contribuie la cresterea colesterolului rau din corpul nostru; dimpotriva, este un produs natural care transporta trigliceride benefice si este, de asemenea, un excelent antifungic si antibiotic. Uleiul de cocos nu numai ca va avea grija de sanatatea ta, ci este si un produs incredibil pentru ingrijirea frumusetii. Multi oameni recunosc beneficiile uleiului de cocos pentru a proteja si hidrata pielea capului si pielii. De fapt, multe sampoane si creme hidratante incorporeaza acest produs ca unul dintre ingredientele lor. Acest produs natural pentru sanatate si frumusete permite, de asemenea, reglarea cantitatii de ulei care este prezenta in pielea noastra, care la randul sau ajuta la eliminarea acneei. De asemenea, este utilizat pe scara larga ca balsam in multe rujuri.

CACAO

Nu in zadar, cacao a fost cunoscuta anterior ca „mancarea zeilor” si nu este doar delicioasa, ci contribuie si la mentinerea unei sanatati si a unei frumuseti bune. Este un produs natural cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante incredibile, care mentine celulele corpului nostru functionand optim. In plus, cacao este, de asemenea, renumit in intreaga lume pentru ca este un antidepresiv prin excelenta. Sa demonstrat ca, consumul sau creste nivelul de dopamina si serotonina, care sunt hormoni legati de fericire si sentimentul de bunastare. Consumul de cacao (fie sub forma de ciocolata sau adaugarea acestuia ca ingredient la toate tipurile de preparate) va va ajuta, de asemenea, sa imbunatatiti procesele neuronale, sa va imbunatatiti memoria si sa va oferiti protectie creierului. La fel, acest produs natural contine fier, magneziu si flavonoide, compusi necesari pentru a va mentine pielea sanatoasa. In ceea ce priveste utilizarea cacao pentru frumusete, este de remarcat faptul ca acest produs este utilizat pe scara larga in toate tipurile de tratamente ale pielii, fie ca este vorba de tratamente faciale, corporale, de intinerire si chiar pentru tratarea celulitei.

ALOE VERA

Aloe Vera nu este doar o planta utilizata la prepararea diverselor retete gastronomice, dar este renumita si pentru ca are proprietati medicinale incredibile, care sunt benefice pentru corpul nostru. Aceasta planta a fost utilizata pentru ameliorarea durerilor musculare, cicatricilor, arsurilor si chiar pentru albirea dintilor. Datorita proprietatilor sale antioxidante incredibile si a continutului ridicat de proteine, Aloe Vera a fost folosita si in lumea cosmeticelor ca produs natural pentru eliminarea si prevenirea ridurilor. In plus, aceasta planta promoveaza si productia de colagen, un compus esential pentru o piele sanatoasa.

MIEREA

Mierea este un produs natural incredibil, cunoscut nu numai pentru aroma sa rafinata in diferite retete de gatit, ci si pentru ca este un energizant din fire. La fel, este un antibiotic excelent, ideal pentru ameliorarea infectiilor respiratorii; In plus, are proprietati curative si antiseptice, ideale pentru ameliorarea umflaturilor, arsurilor etc. In lumea frumusetii, mierea este folosita ca ingredient pentru a face creme si masti, datorita puterii sale hidratante.

Concluzie

Sanatatea si frumusetea sunt doi factori importanti pentru a trai pe deplin si in armonie. Prin urmare, este important sa aveti grija de ele. Pentru a atinge acest obiectiv, utilizarea produselor naturale este una dintre cele mai bune optiuni. Produsele naturale de sanatate si infrumusetare au principalul avantaj ca sunt lipsite de compusi toxici sau substante chimice daunatoare. Deci, incepeti sa le incercati astazi si bucurati-va de toate beneficiile lor. Le gasesti pe mynature.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare