Frumusete & Ingrijire

#ingrijire piele #produse cosmetice

Produse de ingrijire ce trebuie introduse in rutina zilnica – ce aflam de la expertii Farmona?

Fiecare utilizeaza tot felul de produse destinate ingrijirii tenului, corpului si parului, chiar daca acestea nu le ofera certitudinea unor rezultate pe masura asteptarilor. De fapt, multi fac greseala de a folosi produse ce nu le ofera deloc beneficii de hidratare, luminare a pielii, catifelare etc. Problema consta in faptul ca piata ofera o atat de mare varietate de produse, incat celor mai multe persoane le este dificil sa le diferentieze pe cele utile de cele neindicate atunci cand pun in cos produsele de ingrijire.

 

Farmona.ro este un magazin online specializat pe furnizarea de produse cosmetice de inalta calitate, ce asigura pielii hidratarea intensa de care are nevoie, fara a o supune insa niciunui risc, asa cum se intampla in cazul celor ce au in compozitie diverse substante chimice daunatoare.

Pentru ca ingrijirea zilnica trebuie sa intre in obisnuinta tuturor, utilizarea unor produse corespunzatoare este absolut necesara. In randurile de mai jos expertii din spatele magazinului farmona.ro ne intampina cu o serie de recomandari de produse si sfaturi legate de acest subiect, astfel ca munca fiecaruia sa devina mai usoara.

Ce produse cosmetice trebuie introduse in igiena zilnica?

Zi de zi, pielea noastra are nevoie de curatare, de hidratare, de exfoliere, insa unii sufera de diverse afectiuni ce nu le permit sa utilizeze chiar orice produs propus de piata cosmeticelor. Fiecare trebuie sa inteleaga modul in care cremele si lotiunile utilizate interactioneaza cu pielea pentru a afla modul optim in care trebuie sa le utilizeze.

Ingrijirea corpului presupune o atentie sporita din partea tuturor, intrucat alegerea celor mai potrivite solutii poate fi o adevarata povara.

Ingrijirea zonei intime – pentru ca vorbim despre o zona a corpului mult mai sensibila decat celelelate, utilizarea unor cosmetice special destinate acesteia este obligatorie. In acest sens, Farmona.ro recomanda utilizarea unui gel calmant din gama Herbal Care, cum de altfel si propune utilizatorilor – cu extract de albastrele, de coaja de stejar sau de cistus – fiecare dupa preferinte si nevoie.

Ingrijirea corpului – zi de zi utilizam tot felul de produse, care au un continut mai bogat sau mai sarac in substante nutritive. De preferat este sa le evitam pe cele care in lista de ingrediente includ si denumiri pretentiose sau greu de citit - sunt in general chimicale ascunse sub termeni de acest fel. Ca alternativa, Farmona propune produsele din gama Herbal Care sau Let’s celebrate. Acestea includ atat geluri de dus, cat si uleiuri de baie, unturi nutritive din diverse plante etc.

Odata cu varsta apar si diversele afectiuni ale pielii, atat de inestetice uneori. Ce masuri luam in cazul acestora? Spre exemplu, celulita poate fi estompata cu ajutorul unor creme speciale, asa cum sunt cele propuse pe farmona.ro, parte din gama NIVELAZIONE SLIM – concentrat racoritor cu efect de tonifiere, concentrat termoactiv de slabire, peeling si drenaj anticelulitic, ser pentru modelarea si fermitatea bustului, ser termoactiv pentru modelarea abdomenului etc. Sunt produse inovatoare, ce au la baza ingrediente naturale, ceea ce le confera un plus de incredere utilizatorilor.

De altfel, utilizarea unui ulei spray de corp este preferata in schimbul acelor creme din comert care se remarca doar prin mirosurile placute si nu si prin eficienta pe care o au in hidratarea pielii. Unturile nutritive realizate din diverse plante sau fructe sunt de asemenea de preferat pentru o piele mereu catifelata si frumos mirositoare.

Ingrijirea parului – fiind vorba despre mandria femeilor – podoaba capilara – aceasta trebuie sa beneficieze de un plus de atentie din partea noastra. Farmona.ro recomanda din nou gama Herbal Care. Incepand de la samponuri (fie acestea pentru hidratare, volum, nutritive, de curatire, antimatreata), balsamuri de par si uleiuri nutritive, fiecare gaseste in aceasta gama acea solutie care sa ii ofere rezultatele dupa care a tanjit de atat timp. De altfel, acestea sunt realizate din ingrediente naturale si prezinta o inalta calitate, dovada facand-o increderea cu care utilizatorii le recomanda.

Desigur, ar mai fi de adaugat si acele produse de ingrijire pentru buze, precum sunt balsamurile, sau cele pentru maini si picioare pentru care farmona.ro ofera din nou o multime de alternative. Avand in vedere ca pielea fiecaruia se poate comporta diferit, utilizatorii pot opta pentru cosmeticele care au la baza ingredientele naturale prietenoase, ce nu le aduc decat beneficii si hidratare de durata. Fiecare dintre aceste produse trebuie introduse in rutina noastra zilnica, pentru a ne putea lauda cu un trup mereu curat si ingrijit. Avem nevoie de asta pentru a ne simti in primul rand noi bine, iar apoi pentru a dobandi un plus de incredere in persoana noastra. Produsele propuse de Farmona ne stau la dispozitie, acestea putand fi achizitionate la preturi accesibile de pe Farmona.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare