Frumusete & Ingrijire

# tratament epilare definitiva #epilare definitiva #epilare

Primavara este anotimpul ideal pentru a incepe tratamentul de epilare definitiva

Primavara renaste nu doar natura, ci si dorinta noastra de a arata mai bine, zi de zi. Iata de ce, acum este momentul ideal pentru a avea grija de pielea noastra, prin tratamentul de epilare definitiva, de exemplu, pentru o imagine impecabila, fara par si fara foliculita.

 

Pentru a putea defila in tinutele superbe pe care le ai pregatite pentru vara, trebuie sa incepi sa iti programezi sedintele de epilare definitiva inca din timpul iernii. Desi rezultatele se observa deja dupa prima sedinta, procedura implica mai multe sedinte. Si pentru ca pielea ta merita tot ce e mai bun si vrei sa mergi la sigur, poti alege centrele Nomasvello, singurele care folosesc inovatia FUSION, de epilare definitiva customizata, cu laserul dioda si IPL (lumina intens pulsata). Mai mult, ai ocazia de a testa gratuit tratamentul, pentru a te asigura ca este potrivit pentru tine. Cu ajutorul acestor tehnologii moderne, sedintele de epilare sunt mai scurte, nedureroase si cu eficienta crescuta.

De ce sa incepi sedintele de epilare definitiva pe timp de primavara

Suntem siguri ca ai citit multe pareri si deja stii ca sedintele de epilare definitiva necesita timp si rabdare pentru a te putea bucura pe deplin de o piele frumoasa. Cel mai bine este sa incepi tratamentul primavara, deoarece expunerea la soare nu este mare. In plus, in acest sezon nu purtam intotdeauna fuste, pantaloni scurti, sau costume de baie, ceea ce inseamna ca poti urma cu seriozitate sedintele necesare, pentru a scapa in timp util de pilozitatea nedorita.

Avantajele epilarii definitive

Cand vine vorba de epilarea definitiva, te intrebi probabil daca merita sau nu investitia. Este intr-adevar epilarea definitiva atat de buna pe cat este de laudata? Epilarea definitiva este, intr-adevar, cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru corpul tau. Scapi de griji, timpul tau liber nu va mai fi ocupat de programarile infinite la saloanele clasice de epilare, iar pielea ta va fi fina si stralucitoare pentru un timp indelungat.

Inainte de a-ti face o programare la un salon pentru inceperea procedurilor de epilare definitiva, trebuie sa te asiguri ca alegi specialistii in domeniu.

Epilare eficienta, sigura si fara durere

Epilarea cu IPL si laser dioda garanteaza obtinerea unor rezultate eficiente si de durata. Aceste tehnologii moderne vor asigura sesiuni scurte, dar precise, pentru ca tu sa nu simti deloc durere, in timp ce rezultatele vor aparea intr-un timp foarte scurt. Experienta epilarii definitive este relaxanta si placuta.

Personalizarea serviciului in functie de particularitatile pielii tale

Tipul de piele si particularitatile acesteia difera de la o persoana la alta. Este foarte important sa se puna accent pe gasirea metodei potrivite pentru pielea ta. In acest fel, ai siguranta ca procedurile sunt realizate conform standardelor si ca pielea ta se va bucura de un rasfat maxim.

Raport calitate-pret excelent

Probabil ca nu de putine ori te-ai lasat tentata de pretul mic al unor sedinte de epilare clasica si ai spus pas procedurilor de epilare definitiva profesionala. Insa, daca ai lua in calcul timpul pierdut, aparatura uzata si riscurile la care iti expui pielea cand alegi variantele clasice de epilare, vei ajunge la concluzia ca nu trebuie sa te multumesti cu putin. Mai bine investesti acum intr-o piele neteda si sanatoasa, decat sa iti pierzi timpul, banii si energia cu metodele clasice de epilare.

Primavara aceasta arati bine si te simti bine zi de zi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului