Frumusete & Ingrijire

#tratatament antiaging # prebiotice #probiotice

Prebioticele si probioticele, arme moderne antiaging. Tratamentul care are grija de tenul tau de la prima sedinta!

Prebioticele si probioticele nu mai au nevoie de nicio prezentare, de-a lungul timpului beneficiile lor asupra sanatatii fiind evidentiate si prezentate indelung. Stiai insa ca prebioticele si probioticele fac minuni si pentru tenul tau?

Specialistii sustin ca tratamentele care contin pre si probiotice sunt solutiile spectaculoase anti-aging ale momentului.

„Introdus de curand in clinicile din Romania, tratamentul Aqualux de la Selenia foloseste o formula inovatoare de hidratare, care revolutioneaza toate tratamentele de intinerire gratie pre si probioticelor care se alatura celor mai importanti compusi antiaging!", explica dr. Florin Juravle, medic chirurg-estetician.

Recomandat de catre specialistii in frumusete din toata lumea, Aqualux ofera rezultate superioare, pastrand pielea sanatoasa, tanara si radianta.

Dr. Florin Juravle recomanda acest tratament non-invaziv oricarui tip de ten, in orice perioada a anului. „S-a dovedit ca aceasta formula unica imbunatateste mecanismele naturale de aparare ale pielii, reducand astfel riscul potentialelor infectii.

Folosirea pre si probioticelor mentine microbiota rezidenta echilibrata, una dintre principalele cerinte pentru o piele sanatoasa!

Este potrivit pentru toate tipurile de piele si se poate folosi pe tot parcursul anului, insa este ideal pentru tenul deshidratat, sensibil, cu acnee sau piele iritata", spune medicul.

Ce sunt si cum ajuta pielea pre si probioticele?

  • Prebioticele sunt substante de origine vegetala, care dau hrana si ajuta la buna crestere a bacteriilor care protejeaza sanatatea pielii.
  • Probioticele, pe de alta parte, sunt microorganisme vii, capabile sa efectueze actiuni benefice pentru piele si organism, mentinand si crescand apararea impotriva agresiunii
  • Alte ingredinte care pastreaza pielea sanatoasa, tanara si radianta (extract de lactobacili, extract de suc de yacon, acid hyaluronic, vitamina V + vitamina E • FOS (Fructooligosaharide) etc.

„Pentru protectia epidermei de agresiunea agentilor externi, a razelor ultraviolete, a schimbărilor de temperatura, Aqualux beneficiaza de substante umectante, restaurative si de netezire a pielii precum extract de mirtillo, ceramids, unt karite, mango, susan, babassau, ulei de peste, filtre UVA-UVB, celule stem etc. Vorbim despre un tratament profesional inovator si o gama de produse de inalta performanta, capabile sa ofere rezultate superioare oricaror alte tratamente existente in acest moment.”, adauga dr. Florin Juravle.

Efecte

 

  • Efectueaza o actiune intensa de hidratare si protectie a pielii
  • Reface echilibrul microbiotei cutanate
  • Activeaza si mentine mecanismele naturale de aparare
  • Intervine asupra proceselor care provoaca imbatranirea pielii
  • Reduce cauzele conditiilor inflamatorii ale pielii (ten acneic sau sensibil)
  • Uniformizeaza pielea
  • Rezultatele sunt vizibile de la primele sedinte si se mentin pe parcursul mai multor luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului