Frumusete & Ingrijire

#odaban antiperspirant spray #transpiratie excesiva #solutie

Odaban Antiperspirant Spray – solutia simpla si rapida pentru a scapa de transpiratia excesiva

Transpiratia excesiva iti da batai de cap, chiar si pe timp de iarna? Inseamna ca nu ai descoperit inca produsul potrivit care sa te scape de aceasta problema: Odaban Antiperspirant Spray! Acest produs iti asigura protectia necesara, pentru ca tu sa uiti de stresul asociat transpiratiei excesive.

 

Cum se manifesta transpiratia excesiva

Dupa cum bine stim, transpiratia este un proces fiziologic natural, normal, prin care organismul isi regleaza temperatura, pentru a permite adaptarea la temperaturi ridicate. Insa in unele cazuri, aceasta se poate manifesta excesiv si in lipsa unor factori comuni care declanseaza de obicei transpiratia (fluctuatii de temperatura, alimente picante, alti stimuli externi). In astfel de cazuri, de cele mai multe ori este vorba de hiperhidroza sau transpiratie excesiva.

Afectand in medie aproximativ 1% din populatia globala, hiperhidroza este prezenta in mare parte in randul tinerilor adulti cu varste intre 18 si 40 de ani. Hiperhidroza poate fi sistemica (prezenta pe intregul corp) sau localizata (in anumite regiuni, precum axila, palmele, talpile). Iar in functie de cauza acesteia, poate fi este primara (nu are o cauza clara, nefiind declansata de stimuli externi, temperatura sau boli) sau secundara (cauzata de tratamente medicamentoase, infectii sau diverse afectiuni endocrine, metabolice sau neurologice).

Beneficiile Odaban Antiperspirant Spray

Odaban Antiperspirant Spray este recomandat de numerosi medici de specialitate pentru a lupta impotriva hiperhidrozei axilare. Acesta contine clorhidrat de aluminiu in concentratie de 20%, intr-o baza de alcool denaturat si silicon PEG-12 dimethicone. Pe baza acestei formule, produsul asigura o protectie intensa si de lunga durata, cu o eficacitate dovedita de 90% dupa primele 3 aplicari.

Clorhidratul de aluminiu este ingredientul-cheie al acestui produs, insa in cazul Odaban Antiperspirant Spray, acesta nu implica riscuri asupra sanatatii. Odata aplicat spray-ul, aluminiul nu se absoarbe in piele, ci ramane la suprafata pielii, unde formeaza un complex insolubil impreuna cu proteinele din piele. Aceasta „pelicula” protectoare ajuta la reducerea glandelor sudoripare si, in consecinta, la reducerea productiei de transpiratie.

Pe langa protectia eficienta impotriva transpiratiei, Odaban Antiperspirant Spray mai are urmatoarele beneficii:

- fiind sub forma de spray, este usor de aplicat;

- nu contine pudra, astfel ca nu lasa urme pe haine;

- este incolor si inodor (nu contine parfum), riscul de iritatii sau de reactii respiratorii fiind foarte redus;

- este hipoalergic si recomandat pentru toate tipurile de piele;

- poate fi utilizat si de femei, si de barbati.

Cum se aplica Odaban Antiperspirant Spray

Aplicarea este extrem de simpla, mai ales datorita faptului ca produsul nu necesita aplicare zilnica. In primele saptamani de utilizare, se recomanda 3-5 aplicari pe saptamana, in functie de cat de repede se duce efectul. Trebuie aplicat seara, inainte de culcare, pe pielea complet uscata. Ulterior, pe masura ce pelicula devine tot mai puternica, si efectul produsului este tot mai intens si de lunga durata, necesitand doar 1-2 aplicari pe saptamana.

Odaban Antiperspirant Spray poate fi combinat fara probleme cu un deodorant obisnuit. Pentru a nu afecta proprietatile produsului, se recomanda sa il aplici a doua zi dimineata, in cadrul rutinei obisnuite de igiena personala. Iar pentru a spori riscul de iritatii, alege un deodorant cat mai natural, care nu contine parfum.

Odaban Antiperspirant Spray asigura protectia adecvata impotriva transpiratiei excesive intr-un mod simplu, dar extrem de eficient. Poti scapa si tu foarte usor de stresul asociat acestei afectiuni neplacute. Incearca acum Odaban Antiperspirant Spray – disponibil in toate farmaciile din tara.

FOTO: odaban.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare