Frumusete & Ingrijire

#scapa de celulita #celulita

Nu poti sa scapi de celulita? Iti spunem noi trucul folosit de numeroase femei

Celulita ne da mari batai de cap, mai ales atunci cand ne aflam in sezonul calduros si suntem nevoite sa purtam rochii si pantaloni scurti. In cazul in care abia astepti sa mergi intr-o vacanta si sa te bucuri de zilele pline de relaxare petrecute la plaja, atunci a venit momentul sa scapi de orice te supara!

Un scrub te salveaza de orice problema! Trebuie sa te folosesti de acest produs in mod regulat pentru a ajunge la un corp pe care il vizezi, lipsit de imperfectiuni. In plus, pielea ta o sa iti multumeasca, devenind fina si parfumata ori de cate ori o bucuri cu anumite ingrediente care sunt la indemana oricui.

Combina o jumatate de cana de cafea macinata, 3 linguri de miere, o lingura de extract de vanilie, 2 linguri de ulei de masline si un sfer de cana de zahar brun, potrivit Girly.ro. Umezeste-ti mainile si aplica produsul obtinut pe pielea uda prin miscari circulare de 2-3 ori pe saptamana. Ulterior, clateste bine si bucura-te de rezultatele obtinute.

Sursa foto: Pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului