Frumusete & Ingrijire

#dureri articulare #dureri musculare #tratare dureri articulare #ameliorare dureri articulare

Nu lasa durerile musculare sau articulare sa te scoata din ritm

Mergi constant la sala sau practici un sport de performanta? Atunci cu siguranta te-ai confruntat macar o data cu dureri musculare. Fie ca au fost cauzate de febra musculara, accidentari usoare, lipsa incalzirii inainte de exercitii sau incalzirea neefectuata corect, tot ce iti amintesti acum este cat de tare ti-ai dorit in acele momente sa scapi rapid de durere si disconfort.

Fiterman Pharma iti prezinta doua solutii rapide impotriva durerilor musculare si articulare: Fleximobil® ICE si Fleximobil® HOT.

 

Efect local de incalzire cu Fleximobil® HOT

De ce sa alegi o solutie cu efect de incalzire? Caldura determina vasodilatatie, ce duce la sporirea afluxului de sange, relaxarea musculaturii si implicit calmarea durerii.

Fleximobil® HOT este un produs topic care, prin producerea unui efect intens de incalzire la nivelul zonei afectate, destinde musculatura incordata si contractata si calmeaza durerea musculara si articulara. Datorita compozitiei unice pe baza de salicilat de metil, camfor, vanilil butir eter, arnica si gheara diavolui, Fleximobil® HOT actioneaza rapid, cu efect pe termen lung, fara a avea efect iritant la locul aplicarii.

 

Ingheata durerea cu Fleximobil® ICE

De ce sa alegi o solutie cu efect de racire? Recele opreste conductibilitatea nervoasa si astfel reduce procesele inflamatorii si scade circulatia sangvina.

Fleximobil® ICE este recomandat in ameliorarea durerilor musculare si articulare si reducerea inflamatiei din entorse, luxatii sau alte traumatisme minore, febra musculara sau episoade acute ale afectiunilor reumatice. Produsul are un efect local de racire asemanator cu cel al ghetii, insa mult mai intens si de lunga durata. Datorita compozitiei unice pe baza de ulei de menta, mentol, arnica si gheara diavolui, Fleximobil® ICE actioneaza rapid, fara a avea efect iritant la locul aplicarii.

Fleximobil HOT si ICE reprezinta o alternativa optima la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locala a durerilor.

Mai multe informatii despre produsele Fiterman Pharma gasiti pe site-urile: www.fitermanpharma.ro
www.fleximobil.ro
www.facebook.com/LaboratoareleFiterman

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare