Frumusete & Ingrijire

#mituri demontate #dermatologi #ingrijire piele

Mituri despre ingrijirea pielii, demontate de un medic dermatolog. Ce NU ai stiut pana acum despre slow aging

Imbatranirea, stim cu totii, este un proces natural, pe care nu-l putem impiedica. Ce putem face insa este sa incetinim efectele sale, metoda cunoscuta sub denumirea de „slow aging”. Cum putem face acest lucru? Prin intelegerea factorilor care determina aparitia semnelor de imbatranire si combaterea lor.

 

Stiai, de exemplu, ca pielea incepe sa imbatraneasca cu mult inainte sa ne dam noi seama, in jurul varstei de 25 de ani, atunci cand pielea incepe sa piarda acid hialuronic? “Acidul hialurionic are un rol de hidratare a pielii. Acesta mentine pana la 1.000 de ori greutatea moleculara a apei. O piele deshidratata se usuca si se rideaza”, explica dr. Dana Miricioiu, medic chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva.

Un mit des intalnit este acela conform caruia tenul seboreic este un ten hidratat si nu are nevoie de o ingrijire speciala in acest sens. Din contra!  Hidratarea este esentiala pentru orice tip de ten. Pentru o eficienta crescuta este bine ca produsele pentru ritualul de ingrijire sa fie de la acelasi brand. Nici barbatii nu trebuie sa ignore aceasta recomandare, caci si pielea domnilor are nevoie de hidratare, pentru a preveni aparitia semnelor lasate de trecerea anilor.

In ce consta un ritual slow-aging?

Conceptul „slow aging” actioneaza practic ca un lifting facial, prin remodelarea conturului facial. Iar cand „ingrediente” precum colagenul si acidul hialuronic sunt completate de extractul din trandafir de Damasc, extractul de bujor, extractul din arbore de matase si extractul de ovaz, experienta senzoriala este unica. Acesta este, de fapt, principiul gamei Roselift Collagène, de la Payot, care a intrat de curand pe piata din Romania si care raspunde asteptarilor anti-imbatranire ale femeilor moderne.

Folosirea produselor din aceasta gama determina pielea sa devina mai ferma si mai tonifiata, in timp ce trasaturile sunt netezite, aspectul general fiind imbunatatit. In acest sens, gama Roselift Collagène include atat crema de zi cu efect de lifting, crema de noapte, ser stimulator si acorda atentia cuvenita si zonei sensibile a ochilor:

  • Roselift Collagène Jour - crema de lifting pentru zi, imbogatita cu peptide, ce stimuleaza colagenul si imbunatateste zilnic structura pielii. Textura sa surprinzatoare cu memorie a formei actioneaza de dimineata pana seara pentru a realiza un lifting al pielii.
  • Roselift Collagène Concentrat - ser stimulator redensifiant. Formula sa este absorbita in profunzime si actioneaza din interiorul pielii.
  • Roselift Collagène Nuit - crema remodelatoare pentru noapte, imbogatita cu peptide, care stimuleaza colagenul, pentru a remodela conturul facial. Textura sa bogata lasa pielea moale si placuta la atingere. Conturul fetei pare redefinit si pielea este mai ferma, cu un aspect neted.
  • Roselift Collagène Regard - crema lifting pentru ochi lejera, imbogatita cu peptide, ce realizeaza un lifting delicat al conturului ochilor, pentru a corecta pleoapele cazute si a estompa cearcanele si pungile de sub ochi.
  • Roselift Collagène Patch Regard – ingrijire expres lifting, anti-oboseala, plasturi ultra-fresh, care contin peptide ce stimuleaza colagenul, pentru un lifting si o netezire instantanee a zonei din jurul ochilor.

Nu uitati! Imbatranirea nu este o alegere! Frumusetea, DA!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului