Frumusete & Ingrijire

#micsorare talie #impachetari ghimbir #beneficii ghimbir #ghimbir

Micsoreaza-ti talia, peste noapte, cu ajutorul ghimbirului

Foarte multe femei sunt nemultumite de felul in care arata corpul lor si cauta metode pentru a-si micsora talia, recurgand fie la diete drastice fie la exercitii periculoase pentru coloana vertebrala. Poti micsora talia, peste noapte, folosind o tehnica cunoscuta din timpuri vechi.

Este vorba despre impachetarea cu ghimbir, radacinoasa care are nenumarate efecte benefice asupra organismului uman. Astfel, ghimbirul ajuta la calmarea durerilor de cap, de stomac sau a crampelor musculare si este folosit totodata pentru imbunatatirea metabolismului.

Pe langa toate aceste lucruri, iata ca ghimbirul, in forma macinata sau sub forma de ulei de ghimbir, este foarte indicat pentru micsorarea taliei. Efectul sau, se pare, are loc deseori chiar peste noapte.

Impachetarile cu ghimbir ajuta la subtierea taliei vazand cu ochii datorita proprietatilor pe care acesta radacinoasa le are. Astfel, ghimbirul reduce celulita, imbunatateste complet aspectul pielii, reduce gradul de adipozitate al zonelor unde se afla grasime in apropierea muschilor, calmeaza muschiii si ajuta la eliminarea toxinelor la nivelul pielii.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare