Frumusete & Ingrijire

#distributie fotolii #fotolii masaj #masaj

Masatto – lider in distributia fotoliilor de masaj in 2017. Brandul Rokol cucereste piata din Romania

Necesitatea de a beneficia de un masaj s-a facut remarcabil simtita in ultimii ani, iar acest lucru a fost confirmat de numarul mare al celor ce au investit intr-un fotoliu de masaj marca ROKOL oferit de Masatto, lider la momentul actual pe piata din Romania, in cadrul paginii masatto.ro.

 

Acest brand de fotolii profesionale este recunoscut in intreaga lume, performanta, inovatia si calitatea fiind principalele trasaturi ce au contribuit la cladirea acestui prestigiu international. Toti cei care doresc sa investeasca intr-un echipament de masaj profesionist opteaza pentru modele oferite pe masatto.ro datorita nenumaratelor beneficii care li se ofera.

Brandul ROKOL, cu un istoric de 33 de ani, este cunoscut in toata lumea datorita numeroasele colaborari pe care le-au avut pe toate continentele, principalele tari in care au avut piete de desfacere fiind Rusia, Cehia, Ungaria, America, Germania, Bulgaria, Koreea de Sud, Polonia. Incepand din anul 2001 Rokol a cooperat cu compania Panasonic din Japonia si a dezvoltat tehnologiile cele mai inovative de masaj.

Expertii Masatto preconizeaza o crestere semnificativa a vanzarii fotoliilor ROKOL si ocuparea pozitiei de lider a acestui brand pe piata din Romania in 2017

Masatto a dorit sa ofere publicului larg cea mai buna modalitate de relaxare prin intermediul site-ului www.masatto.ro, de aceea a ales sa puna la dispozitia acestuia fotolii de masaj marca ROKOL. De ce a ales acest brand? In continuare sunt mentionate cateva dintre motivele pentru care fotoliile create de acest producator reprezinta una dintre cele mai bune alegeri in materie de echipamente de masaj. De asemenea, tot aici se gasesc detaliile cu privire la modul in care se dezvolta afacerea acestui producator mondial.

Asadar, prin eficienta si performanta de care au dat dovada pana in prezent, aceste fotolii cu calitati extraordinare au devenit preferatele publicului. Toti cei care s-au saturat sa plateasca mereu pentru un masaj profesionist atunci cand mergeau la mall sau in alte incinte in care se gaseau astfel de dispozitive au decis ca ar fi mult mai convenabil daca si-ar cumpara propriul fotoliu.

Detalii amanuntite legate de modul in care functioneaza fotoliile ROKOL sunt disponibile pe masatto.ro, astfel ca toti cei interesati pot accesa acest site pentru a se informa complet in privinta produselor, dar si pentru a se convinge ca iau decizia corecta cumparandu-le.

De-a lungul timpului, brand-ul ROKOL a dobandit cateva puncte forte ce l-a ajutat sa atinga performanta din prezent. Colaborarea sa cu cele mai mari companii producatoare de astfel de fotolii, precum Panasonic, LG Group si alte astfel de nume renumite, a ajutat producatorul sa atinga culmile succesului.

Accentul a cazut intotdeuna pe calitate si profesionalism, motiv pentru care compania Masatto a decis sa le ofere tuturor posibilitatea de a investi intr-un astfel de fotoliu performant. Faptul ca respectivele echipamente vin insotite de un certificat de calitate a reprezentat un motiv in plus pentru care brandul Masatto a decis sa furnizeze aceasta categorie de produse si in Romania.

Dupa cum reiese in mod evident din bogatia de informatii legate de echipamentele de masaj ROKOL, totul se bazeaza pe respectul fata de cei care doresc sa beneficieze de un ajutor real in mentinerea sanatatii, deci, mai precis pe eficienta pe care o ofera fiecare articol in parte si pe calitatea de care vin insotite toate.

Tinand cont de numarul in crestere al solicitarilor pentru aceasta categorie de echipamente oferite pe pagina masatto.ro, specialistii Masatto preconizeaza o crestere semnificativa a vanzarilor, precum si o pozitionare a brandului ROKOL ca lider pe piata din Romania in 2017.

Avertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului