Frumusete & Ingrijire

#operatie estetica #acid hialuronic #marirea buzelor #marire buze

Marirea buzelor: ce trebuie sa stii

Marirea buzelor este o interventie medicala in care chirurgul injecteaza buzele pacientei cu grasime proprie sau acid hialuronic . Acest procedeu a devenit din ce in ce mai utilizat de femeile din intreaga lume, datorita efectelor spectaculoase pe care le are. Descopera informatii utile pe care trebuie sa le stii in cazul in care esti tentata de marirea buzelor.

 

Cat dureaza interventia de marire a buzelor

 

In general interventia de marire a buzelor este una care se face fara prea multe riscuri. Totul se desfasoara sub anestezie locala, pe durata aproximativa de 20 de minute. Initial medicul injecteaza o cantitate mica de grasime sau acid hialuronic. Acest lucru se face treptat, pana cand se ajunge la dimensiunea dorita de pacienta.

In urma injectarii, se poate produce un usor edem local care dispare, de regula, in maxim 48 de ore.
 

Ce ingrediente se folosesc pentru marirea buzelor


Pana acum cativa ani acidul hialuronic a fost elementul preferat (atat de catre cliente, cat si de catre medici) pentru marirea buzelor. Acest ingredient este utilizat si pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, asadar este un produs recomandat in special pentru femeile trecute de 40 de ani.

Marirea buzelor se mai poate face si cu ajutorul grasimii proprii. Procedura dureaza in jur de 45 de minute, iar rezultatul persista intre 4 si 9 luni, in functie de cantitatea injectata. Marirea buzelor cu grasime proprie este mult mai solicitata decat cea cu acid hialuronic. Grasimea proprie este un ingredient total inofensiv si medicii sustin ca nu are efecte adverse .

Mai exista si alte ingrediente utilizate pentru marirea buzelor, insa acestea sunt mai putin cerute de catre paciente. Aceste ingrediente sunt: colagen, silicon si micro-implanturi injectabile (substante de umplere) care pot fi resorbabile sau permanente.
 

Care este pretul unei interventii de marire a buzelor


In general pretul unei astfel de interventii este intre 300 si 700 de euro, in functie de ingredientul ales de pacienta, de cat de mult aceasta doreste sa isi mareasca buzele, dar si de dificultatea cu care se face marirea buzelor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare