Frumusete & Ingrijire

#ten #piele #riduri #tratament #oxigen

Madonna Machine, secretul tineretii fara batranete

Aspectul fizic reprezinta in ziua de azi o carte de vizita pentru cei din jur. Nu doar femeile sunt preocupate de un fizic placut si atragator. Un ten catifelat si sanatos si un corp frumos sunt extrem de importante chiar si pentru barbati. Foarte multe persoane apeleaza din ce in ce mai des la diverse tratamente de infrumusetare si intinerire a tenului si chiar la operatii estetice .

In fiecare zi ne confruntam cu factori nocivi care ne influenteaza atat starea psihica cat si cea fizica. Nu este de mirare ca ne dorim cu totii o viata mai lunga, un corp sanatos si un ten tanar si luminos.
 

Tratament revolutionar pe baza de oxigen
 

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii isi doreau sa ramana tineri si sa aiba o viata eterna. Medicina moderna este in permanenta cautare a tratamentelor minune care sa le ofere oamenilor tinerete fara batranete. Cei care doresc sa castige cativa ani din viata pot beneficia de un nou tratament de infrumusetare cu ajutorul unui aparat de ultima tehnologie in cadrul clinicii Alpha Medical Center.

O2 Intraceuticals, cunoscut si sub numele de Madonna Machine, este un tratament revolutionar de ultima generatie care promite intinerire totala a tenului. Rezultatele tratamentului cu infuzie de oxigen hiperbaric se vad si se simt instant. Ridurile si liniile fine de pe fata si gat sunt vizibil reduse. Tenul va arata mai neted si mai hidratat. Chiar si cei care sufera de acnee pot folosi acest aparat. Oxigenul este un antiseptic puternic, bacteriile fiind ucise instant, iar tenul curatat in profunzime.
 

Oxigenul este esential pentru un ten tanar si frumos
 

Terapia cu oxigen suplimenteaza cantitatea de oxigen de care pielea are nevoie pentru a fi in forma. Chiar daca pielea intra in contact cu oxigenul in fiecare zi, ea are nevoie de cantitati mult mai mari. Pe masura ce inaintam in varsta, oxigenul nu mai ajunge la celule la fel de repede si eficient, ceea ce duce la accentuarea ridurilor si liniilor fine.

Atunci cand nu primeste oxigenul necesar, tenul este mult mai sensibil la factorii din mediul inconjurator. Astfel, ridurile sunt mult mai vizibile, tenul se irita sau inroseste. Apar si petele iar pielea devine mai moale si deshidratata.

Tratamantul cu oxigen hiperbaric este noninvaziv, calmant si potrivit pentru toate tipurile de ten. Acest tratament poate fi combinat si cu microdermabraziune pentru rezultate mai bune. Cu ajutorul aparatului, in piele sunt pompati curenti de aer. Jetul de aer este combinat si cu vitamine si minerale care penetreaza pielea. Ridurile sunt astfel atenuate. Tratamentul ajuta si la hidratarea tenului. Dupa numai o sedinta cu oxigen hiperbaric, tenul este vizibil mai ferm si elastic.
 

Oxigenul, secretul frumusetii Madonnei
 

Aparatul revolutionar, disponibil acum si in Romania, este folosit chiar de catre Madonna, care  re acasa patru astfel de aparate. Celebra cantareata a declarat ca prefera acest aparat pentru ca este usor de folosit si ii lasa un ten frumos si luminos. In acelasi timp, tratamentul este relaxant. Combinatia inedita de oxigen, vitamine si minerale este pe placul Madonnei, care se declara victorioasa in lupta impotriva imbatranirii.

Madonna nu este insa singura vedeta de la Hollywood care foloseste aparatul revolutionar. Eva Longoria, Heather Locklear, Justin Timberlake, Naomi Campbell, John Galliano sau Fergie sunt doar cateva dintre vedetele care se bucura de un ten tanar si luminos cu ajutorul aparatului O2 Intraceuticals.
 

Programeza-te la o sedinta la Alpha Medical Center
 

Acum poti beneficia si tu de tratamentul cu oxigen hiperbaric. Clinica Alpha Medical Center ofera sedinte de infrumusetare si antiimbatranire cu ajutorul acestui nou aparat.  Programarile se fac zilnic , de luni pana vineri, intre orele 8.00 - 21.00, la numarul de telefon 021.326.72.23.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare