Frumusete & Ingrijire

#ingrijire #ingrijire corporala #frumusete #primavara #lavanda

Lime si lavanda! Secretele unui inceput de primavara perfect

Primavara este in sfarsit aici, iar natura reinvie la viat. Pasarile intampina primavara ciripind cu bucurie, iar soarele mangaie cald pamantul si gradinile infloresc cu ardoare si recunostinta.

Lavanda si lamaii cresc impreuna in armonie, impodobind privelistea cu o combinatie uluitoare de nuante, de la violet delicat, pana la galbenul plin de indrazneala. Profita ce aceste doua miracole ale naturii: lavanda si lime-ul si pregateste-te sa intampini primavara cum se cuvine.

Descopera noua colectie Limy Lavender de la Sabon si paseste gratios pe o poteca pavata cu cele mai efervescente nuante, care duce spre gradina secreta, magica, a celor mai vii si proaspete combinatii de arome.

Colectia de primavara Limy Lavender continua linia conceptuala a anului prin care arta, in toate formele sale, e principala sursa de inspiratie.Cinci artisti romani s-au lasat inspirati de colectia primaverii si ne-au marturisit ce inseamna pentru ei exprimarea prin arta.

Badescu Dalina, prin arta, are certitudinea ca apartine umanitatii si nu e inchisa in propriile ei limite individuale.

Rares Lupu alege sa se exprime prin pictura pe sticla. El are o viziune noua, moderna in lumea plina de farmec si mister a culorilor.

Dar actul artistic nu se inchide in culori, forme sau modele de exprimare, ci poate reprezenta o experienta formatoare inclusiv pentru autor, nu doar pentru privitor. De aceea, pentru Cuzina arta este o permanenta devenire. Ea reuseste sa profite de orice tip de tehnica si mediu pentru a-si ilustra viziunea. Este si cazul lui Lucian Muntean, care pretuieste fiecare etapa din procesul artistic si se bucura in special de cautarea surselor de inspiratie care il ajuta sa exploreze zone noi si sa intalneasca oameni deosebiti.

Nu in ultimul rand, arta se poate manifesta in formele sale clasice, sau sub influentele media moderne, iar Cristian Farcas este cel mai bun exemplu in acest sens, fiind un artist vizual preocupat de noile tendinte media, video si online. El are o bogata experienta ca operator TV si film si este atras de potentialul artistic al animatiei.

Designul noii colectii si-a gasit muzele in arta mozaicului si in frumusetea gradinilor inflorite. Colectia cuprinde cele mai iubite produse de ingrijire corporala SABON, acum cu o noua aroma in editie limitata - Limy Lavender - creata exclusiv pentru aceasta colectie, alaturi de accesorii unice pentru locuinta, cu linii si contururi desenate in spiritul colectiei.

Limy Lavender – povestea din spatele parfumului

Minunatele note de varf de lamaie proaspata si bergamota se impletesc cu aroma de lavanda, pentru a incanta sufletul. in inima parfumului regasim note revigorante de busuioc si menta, care se imbina armonios cu notele de baza: mosc alb si a portocal, rezultand un parfum proaspat si viu, deopotriva energic si relaxant, care capteaza perfect esenta primaverii.

Produsele colectiei, in editie limitata

Primavara schimba atmosfera incalzind aerul si crescand umiditatea, deci este timpul sa schimbam si sa adaptam noilor conditii rutina de ingrijire a pielii. SABON lanseaza colectia perfecta de primavara, pentru a ne ajuta sa facem aceasta tranzitie. Limy Lavender contine produse in editie speciala, atent selectionate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului.

Setul Limy Lavender – esenta primaverii

SABON propune un sublim ritual de ingrijire si rasfat de primavara, printr-un set de produse ce incapsuleaza noua aroma a colectiei. Acesta include: Ulei de dus pentru hranirea si curatarea pielii, Scrub pentru corp, cu efect de intinerire, Lapte de corp bogat si hranitor, care mentine pielea matasoasa si hidratata, O lingura de lemn, pentru dozarea facila a scrubului si Setul Paciulie – Lavanda – Vanilie, expert in arta ingrijirii.

Oriunde te-ai afla, pastreaza-ti pielea frumoasa si bine hranita cu acest set ce include o colectie de produse de ingrijire a corpului, mainilor si picioarelor prezentate in ambalaje potrivite pentru calatorii, reunite aroma emblematica a brandului Sabon: Paciulie-Lavanda-Vanilie. Acesta contine: crema de maini, crema de picioare, lotiune de corp si ulei de dus.

Ulei de dus

Un ulei de dus bogat, care hraneste si rasfata pielea. Bazat pe uleiuri pure de masline naturale, avocado, jojoba si germeni de grau, uleiul de dus catifeleaza si ingrijeste prin aportul de vitamina A, vitamina D si omega 3, 6, 7 si 9.

Scrub de corp

Ofera corpului tau o adevarata revitalizare de primavara cu acest scrub care indeparteaza delicat celule moarte, dezvaluind pielii o noua stralucire. imbogatit cu saruri de la Marea Moarta, uleiuri naturale si vitamina E, lasa pielea fina, neteda si luminoasa.

Lapte de corp

E produsul perfect pentru a-i reda pielii hidratarea pierduta si pentru a-i restabili aspectul natural. Protejeaza, pastreaza pielea hidratata, radioasa si fabulos parfumata!

Formula unica a acestui lapte de corp contine o combinatie de ulei de migdale, lapte organic de ovaz si vitamina E, ingrediente ce sporesc fermitatea pielii si o protejeaza impotriva daunelor provocate de soare si de inaintarea in varsta.

Sapun solid

E timpul pentru o noua senzatie fresh, primavaratica, pe pielea ta! Pe baza de ulei de palmier, acest sapun natural hidrateaza profund pielea, oferindu-i prospetime si suplete.

Bulgare mineral

Permite-i noii arome proaspete, de primavara, sa te insoteasca in baie; intra in cada parfumata, inchide ochii si imagineaza-ti ca te afli in mijlocul unui camp de lavanda imprietenit cu o livada de lamai.

Aroma de camera

Cea mai buna cale de a pastra pastra aroma Limy Lavender si dincolo de primavara, pe tot parcursul anului, in confortul casei tale, intr-un ambalaj elegant, luxos, ce raspandeste treptat parfumul.

Spray pentru textile

Parfumul delicat al acestui spray raspandeste aroma Limy Lavender subtil, dar pe durata lunga, pe haine, lenjerii de pat, saltele si alte tesaturi.

Lumanari parfumate

Lumanari decorative, fiecare in cate-un borcan metalic in forma de floare.

Capacul ajuta la mentinerea lor curata, protejeaza concentratia parfumului si le face mai sigure pentru utilizare. Nu trebuie decat sa te relaxezi si sa inspiri parfumul de primavara.

Lumanarile sunt fabricate din ceara naturala, biologica, ecologica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare