Frumusete & Ingrijire

#acid hialuronic #buze

La ce poate ajuta acidul hialuronic?

Inainte de a discuta despre cum ajuta acidul hialuronic, trebuie sa mentionam faptul ca acesta de fapt este o proteina intalnita in organism in mod natural, mai ales in piele si in cartilaje. El are rolul de a mentine toate articulatiile lubrifiate.

 

Acidul hialuronic este foarte util datorita faptului ca ajuta la retinerea apei, dar si datorita faptului ca asigura hidratarea fibrelor de elastina si colagen. Despre acidul hialuronic s-a mai demonstrat faptul ca este util in vindecarea rapida a ranilor, dar si in estomparea cicatricilor.

Trebuie amintit insa si faptul ca odata cu inaintarea in varsta, volumul acidului hialurionic din epiderma scade, iar astfel se va ajunge la pierderea elasticitatii pielii, dar si la aparitia ridurilor.

Acidul hialuronic este folosit si in industria cosmetica de ani buni, datorita faptului ca poate avea efecte spectaculoase pentru chipul uman.

De regula, femeile apeleaza la acid hialuronic buze, in momentul in care nu sunt multumite de volumul pe care il au buzele lor. Acestea apeleaza la acid hialuronic pentru ca nu este daunator organismului, si pentru ca poate oferi un rezultat spectaculos.

Doamnele si domnisoarele pot sa apeleze la acidul hialuronic si datorita faptului ca acesta corecteaza contururile faciale. Acesta se injecteaza in barbie sau in obraji si poate sa corecteze incredibil fata doamnelor sau a domnisoarelor.

Cat despre eficienta unui astfel de tratament, trebuie mentionat faptul ca aceasta depinde de la un caz la altul si de la o femeie la alta, insa ele pot sa fie influentate si de structura pielii, dar si de stilul de viata al doamnelor sau al domnisoarelor.

Acidul hialuronic poate sa fie folosit in cazul doamnelor si domnisoarelor si pentru a corecta liniile de expresie, care apar in jurul gurii, in jurul ochilor sau in jurul fruntii. La fel ca si in cazul precedent, rezultatele unui asemenea tratament depind foarte mult de stilul de viata si de structura pielii fiecarei femei.

Acidul hialuronic este atat de indragit de catre doamne si domnisoare si datorita fpatului ca este util pentru a umple ridurile.

Toate produsele injectabile pe baza de acid hialuronic sunt renumite datorita faptului ca fac ridurile mult mai putin vizibile, prin umplere sau netezire, insa ce conteaza foarte mult este faptul ca imperfectiunile nu se vor mai observa.

Atunci cand acidul hialuronic se injecteaza in piele, acesta atrage molecule de apa pe portiunea respectiva si o hidrateaza foarte bine. Marele dezavantaj al acestor tratamente insa este acela ca ele sunt doar temporare, dat fiind faptul ca acidul hialuronic se absoarbe in organism.

Acesta este si motivul pentru care tratamentele cu acid hialuronic se repeta odata la o jumatate de an.

Ei bine, acestea fiind spuse, acidul hialuronic este o proteina care se gaseste in mod natural in organism, in mod deosebit in piele si in cartilaje, iar aceasta proteina este una care poate sa fie folosita in foarte multe scopuri.

Tinand cont de faptul ca tratamentele cu acid hialurinic nu sunt nici dureroase si nici nu sunt daunatoare, este evident de ce o multime de femei urmeaza asemenea tratamente.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare