Frumusete & Ingrijire

#cerave #L'Oreal #lansare

L'Oreal Romania lanseaza CeraVe, al 20-lea brand din portofoliul sau

L'Oreal Romania aduce un nou brand in portofoliul sau si ajunge la 20 de marci pe piata locala. CeraVe, fondat in 2005 impreuna cu medici dermatologi si achizitionat de grupul L'Oreal in 2017, intareste pozitia de lider pe care L'Oreal Romania o are pe piata locala a dermatocosmeticelor.

 

"Prin lansarea CeraVe, dorim sa cream o noua categorie de produse de farmacie cu o abordare de masa, sub-potentata in Romania in acest moment, si sa devenim lideri pe acest segment", a declarat Nataliya Syerikova, general manager al Diviziei de Cosmetica Activa a L'Oreal Romania. "Lansarea CeraVe completeaza gama de produse dermocosmetice si ne ajuta sa satisfacem cererea din ce in ce mai mare pentru produse eficiente la preturi accesibile", a completat Nataliya.

Divizia de Cosmetica Activa a L'Oreal, din care mai fac parte brandurile Vichy si La Roche-Posay, este liderul pietei de produse dermatocosmetice din Romania, in care Vichy este lider de piata, iar La Roche-Posay - numarul trei. CeraVe are o strategie de distributie pe canale multiple, ce include farmacii, drogherii, retaileri de frumusete si de masa si outleturi online selectate.

CeraVe ofera produse de ingrijire a pielii, mai precis produse de curatare, hidratare si protectie solara, atat pentru fata, cat si pentru corp. Este unul dintre brandurile care au inregistrat cea mai rapida crestere in Statele Unite, media ultimilor doi ani depasind 20%. In plus, CeraVe a fost declarat brandul de hidratare numarul 1 in SUA, iar de la intrarea sa in portofoliul L'Oreal a fost lansat in 30 de tari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare