Frumusete & Ingrijire

#tratament caderea parului #tratament par #caderea parului # par sanatos

Iti cade parul? Solutii eficiente pentru un par perfect

Stresul zilnic, schimbarile hormonale, alimentatia necorespunzatoare si alti factori sunt inamici ai podoabei tale capilare. Iar daca vrei sa scapi de numaratul firelor de par care raman pe perie dupa fiecare pieptanat, atunci trebuie sa iei masuri rapide. Iata cateva remedii care te vor ajuta: 

1. Tratamente naturiste 

Ardeii iuti, sucul de ceapa, de ghimbir sau de usturoi sunt recomandarile expertilor in medicina naturista pentru caderea parului. Daca folosesti aceste remedii de cel putin doua ori pe saptamana, vei putea observa in cateva saptamani o schimbare. Mai mult, parul va fi mai gros, mai viguros, mai puternic. Totusi, niciun tratament nu poate garanta indesirea parului, ci doar stimularea cresterii acestuia din foliculii deja existenti, asa ca nu asteptati rezultate minune. 

2. Substante inovatoare 

Daca nu crezi in puterea tratamentelor naturiste si nici nu vrei sa stai sa pregatesti singura aceste remedii, exista o solutie mai la indemana. Substanta AnaGain poate sa nu-ti spuna nimic acum, insa este ingredientul-cheie din gama Parusan. Aceasta si-a dovedit efectul pozitiv asupra procesului de crestere a parului si revolutionand astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea si declararea substantei AnaGain ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, in 2014. Avand la baza extractul din lastari de mazare, AnaGain stimuleaza anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea cresterii parului, astfel incat, dupa 3 luni de utilizare a produselor ce contin aceasta substanta, s-a observat sporirea semnificativa a numarului de foliculi de par si reducerea caderii parului. 

Pentru rezultate optime foloseste mai intai samponul stimulator zilnic, care se lasa sa actioneze 2-3 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta, dar si Parusan Tonic Energizant care este un tratament leave-in. Se aplica pe parul umed, se lasa se se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit. 

3. Coafura care te intinereste 

Dincolo de orice tratament, este important ca parul tau sa fie sanatos pana la varfuri. Alege o coafura care sa te avantajeze, chiar daca asta inseamna sa renunti la cativa centimentri de par. Este important sa nu ai varfuri despicate si parul sa aiba un aspect sanatos. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului