Frumusete & Ingrijire

#cadere par #par #crestere par

Inovatie in combaterea caderii parului! Prelungeste viata firului de par si incurajeaza-i cresterea

Pierderea parului la barbati este foarte des intalnita si totodata cea care da mari batai de cap… Caderea cronica sau alopecia androgenetica afecteaza 1 din 2 barbati* in timpul vietii si se identifica atunci cand pierderea a mai mult de 150 de fire este perceptibila pe haine si perna, pe parcursul a 6 luni.

 

Fiind o premisa a calvitiei, alopecia androgenetica este cauzata de schimbari hormonale si mostenire genetica.

Anul 2016 a reprezentat o adevarata revolutie in ingrijirea parului pentru laboratoarele DUCRAY. Dupa 15 ani de cercetare, am dezvoltat un produs unic ce actioneaza asupra celor 3 factori determinanti in alopecia androgenetica: vascular, hormonal si WNS (decoperit de cercetatorii Ducray).

Lotiunea impotriva caderii cronice a parului NEOPTIDE HOMME este un tratament eficient inca de la primele stadii ale caderii parului la barbati si este o solutie pentru incetinirea procesului de calvitie.

Inovatia brevetata - un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 si monolaurina - regleaza ciclul de crestere al parului si prelungeste viata firului de par, pastrandu-i densitatea. Textura este usoara, non-grasa, absorbtia se realizeaza rapid, iar dozarea este simpla. Fara parabeni si fara conservanti.

 

 

Mod de utilizare: se pulverizeaza zilnic de 9 ori in zona afectata, masandu-se usor pentru a facilita absorbtia lotiunii (nu se clateste). Pentru cele mai bune rezultate, recomandam urmarea tratamentului minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru intreaga perioada).

 

 

Un test realizat pe 48 de barbati cu alopecie androgenetica pe a avut un grad de eficienta in cazul a 90% dintre subiecti, care au observat rezultate dupa 3 luni de folosire, iar 98% dintre acestia au fost multumiti de proprietatile cosmetice ale produsului.

Pentru o ingrijire complementara, propunem suplimentul alimentar Anacaps tri-ACTIV (ce intareste parul si unghiile cu doar o capsula/zi), precum si samponul-crema stimulator Anaphase (utilizat frecvent, acesta intareste firul de par si ofera volum, pregatind scalpul pentru aplicarea lotiunilor).

Produsele NEOPTIDE HOMME se pot gasi in farmacii.

*F.Camacho, W. Montagna. Trichologie; Maladies du follicule pilosébacé. Grupo Aula Medica. 1997:325-34

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare